יקירי.... I'M BACKְְְ

גידי42

New member
יקירי.... I'M BACKְְְ

אז זהוא, חזרתי, קודם כל תודה לכל מי שנפרד ממני כל כך יפה ותודה מיוחדת לפינליש המדהימה שדאגה לעדכן אותי על המתרחש בפורום. ממה שהספקתי לשים לב, לא קרה פה הרבה, שום דבר מסעיר להוציא כמה דברים מינוריים )קילקולי קיבה וכאלה(.הנסיעה עברה בשלום ובשקט יחסי, ועל האירועים הקולונריים אדווח בהמשך. היתה קצת הרגשה מוזרה להגיע כאשר כולם בכיוון ההפוך )משהוא כמו להכנס דרך היציאה, ללכת נגד הזרם. ( האמת אין כמו בארץ ולא הייתי מעלה על דעתי להשאר בחו"ל בזמן המלחמה אבל לא הייתי מתנגד שסוויס יפסיקו את הטיסות ליום יומיים. פשוט מילאנו היא עיר נהדרת לצערי שהיתי בה 18 שעות בלבד. אבל אין דבר, שם ממוקם המטה של החברה שאני מייצג בארץ ולכן עוד נכונו לנו גיחות רבות לשם. אז שהוא, נחזיר את העכברים שחגגו כשחתול לא היה, לתלם. ונראה איך אנחנו עוברים את ה"מלחמה" המזוינת הזו.

פינליש

New member
הופה הופה סחורה מאירופה ../images/Emo8.gif

הגחתי מתוך סרט האימה "כל הפחדים כולם" ופתאום ראיתי לך !! חזרת !! אני מצטערת להגיד לך אבל אם יקח זמן לאנשים להתייחס זה בגלל שמי שלא במילואים - בפאניקה. סתם אני אדבר רק על עצמי כי רק על עצמי לספר ידעתי: אני בפאניקה. כן כן. אותה אישה שלא פוחדת מג'וקים, מטיפולי שורש, לישון לבד בבוליביה וללכת יחפה בשוק הכרמל. אני מתה מפחד. אגב זה רק הולך ומחמיר. ההורים שלי היו המפלט היחיד שלי לימי המלחמה הקרים ואבא שלי אומר לי הבוקר: "תגידי ירדת מהפסים??? איזה מלחמה ? איזה חדר אטום? את רוצה תבואי אבל אין כאן כלום". גררררררררררר....... אז הוצאתי את שאריות האומץ שלי עד מחר בערב וכל שנותר לי הוא להתפלל "שמע ישראל", לשמוח שעשיתי צבע בשיער ביום שישי כי אז אמות יפה ולקוות שאם לא יקרה כלום כולם יצחקו עלי עוד חודש. ברוך הבא יקירי אני שמחה שאתה כאן.

גידי42

New member
אבא שלך תותח!!

תמיד עדיף למות יפה. אבל אין לך מה לדאוג, הנה אני מתחייב כאן קבל עם ועדה, לא יהיה כלום וגם אם יהיה לא החדר האטום יצילנו. לכן צאי מהפניקה, סעי להורים עם זה יעשה לך טוב, ותחזרי אלינו יפה ורגועה מתמיד. הייתי מזמין אותך אלי אבל גם לי אין חדר אטום ו או מסיכה. היש צוהלת ושמחה כמוני מסיכה? הההא

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצפה לחוויות הקלנריות וגם שולחת תנחומים לקיבה המקולקלת

למעלה