יקירים שלי!

פלורי2

New member
אגמי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מסכנה שלי כל היום בחזרות
אז שיהיה לך חג שמח[תנסי לא להשמין מסופגניות
מנסיון
) תכתבי המון בפורום ובקשר לטקס
את הכי שווה רק שתדעי לך
מה אכפת לנו שנינט זכתה בעינינו את מספר אחת

היללי 2

New member
א=ג=ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

וואאיי אגםםםם ממממש תודה שכתבת לנו בפורום!!
אני יפגוש אותך בשיר נולד..... שיהיה לך פוול בהצלחה!!!! מתים עליך!!!

היללי 2

New member
כי רק עכשיו הגעתי הביתה...

הייתי בקניון מלחה(למי שלא מכיר-זה בירושלים..).... אז עכשיו רק שמתי לב להודעה... חפיף היא תיראה מתישהוא..(או שלא
)...........

שלום שלום ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif

שמחה שהצלחת לכתובב שיהיה לך המון בהצלחה בשיר נולד חג שמח ( תזהרי מהסופגניות
) וזהווו תמשיכי לכתוב
מתעליךך עינב

adidush153

New member
מדהימה שליי!

תודה רבה שכתבת... מחר אני יזכה לראות אותך בשיר נולד!! =] אגמוש, לצומת ליבך, אני וחברותיי פתחנו אתר ופורום בשבילך! לידיעת סוכנך (ירון), והיינו רוצות שתכנסי, חברי הפורום שרשומים לכאן מוזמנים גם! האתר: www.agam-israely.foo.co.il פורום: http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=agami כנסו ותהנו, אגמוש מצפה לראותך מחר! עדי

אגמוששששששששששששש

תודה רבה שניכנסת הייתי אתמול בשיר נולד והיה מדהיםם את היית מהממת
. בהצלחה בשאר ההופעות מקווה שנפגש מתי שהוא. כמו כן מקווה שתקראי את זה חולה עליך עדו

123s

New member
בבקשה להיכנס אפילו שזה לא קשור!!

Radio Dj'S אוקי חברה... אני מנהל רדיו...אני נרשמתי לקיצור כתובת... עכשיו לעניננו....אני על סטטוס של 604 כניסות שונות החודש בשביל שאני יקבל דומין: Com או Net אני צריך להגיע ל650 כניסות שונות עד סוף החודש!! אז אני מבקש ממכם להפיץ להיכנס ולפרסם!!בבבקשה תיכנסו!! כתובת: www.Radio-DjS.Coo.Co.iL בבקשה לפרסם ולפרסם ליותר מחמישים!! מי שמפרסם ל 100 אנשים יקבל ממני אתר חינם!!! האייסיי שלי: 195938410 אז ש!!ה פירסום...! By:ShLoMi-Hadad www.Radio-DjS.CoO.Co.iL

2ניצי

New member
היי

יש לי עסקה בשבילך אני יכנס לרדיו שלך ואתה תפחץ את האתר שלי ברדיו שלך מחכה לתשובה

למעלה