יקירים שלי!

Drorrrrrr

New member
יקירים שלי! ../images/Emo60.gif

איזה גשםםםםםםםם! אח יצאתי עם אמא שלי החוצה ונסענו באוטו בקושי יכולנו לחזור איזה גשם
הרחובות מוצפיםםםםםםם!!! איזה כיף! מה שלומכם היום? דרור

Charmed 4ever.

New member
גשם גשם משמיים! ../images/Emo54.gif

איזה יופי... חזרתי הבייתה עם כובע של הסווטשרט מכסה את השיער כולו כדי שלא יהרס הפן..
אוי! יוצאת שמש!! אולי תהיה קשת............... בא לי!!! היא ניגשת אל הקשת פיק פיק פק עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן! פזמון! ובה הם נוסעים אל התחנה! אין להם כרטיסים רק שירים ומנגינה-אה-אה! המשך בחתימה....

Charmed 4ever.

New member
אהה! ו... ../images/Emo54.gif

החליפו לנו סופסוף את הצלצול של ביצפר שוב! כל שבוע המנהלת מחליפה צלצול... עכשיו זה "שניים" של שלמה ארצי!!! וכל השבוע שעבר הביה "הפרח בגני" בעעעעעעעעעעעע

Drorrrrrr

New member
בצפר שמאלניייייי ../images/Emo60.gif

איכככככססססססססס
שלמה ארצי? הייתי מתאבד פעמיים!!!!

Adrienne

New member
שלמה ארצי שווה מה אתה מדבר בכלל!

יש לו שירים מדהימים!! אני ירדתי עם אבא לקנות דברים, אני אסכם את זה בכך שאני אגיד שיופי שהעור שלי לא נטלש לי מהפרצוף...

Drorrrrrr

New member
תגיד לי אתה בסדר????? ../images/Emo60.gif

הוא כותב שירים בלי קשר בין מילה למילה! ואל תגיד לי שלא! איך קשר בין מילה אחת למילה השניה בשירים שלו! לחנים אולי אבל תכף גם תגיד לי שיש לו קול יפה

Charmed 4ever.

New member
אני אישית אוהבת את השירים שלו../images/Emo54.gif

וחוצמזה ששמים לנו רק את הלחן.. בלי המילים... וזה עדיף על הפרח בגני...

גל GS

New member
האמת היא שאני../images/Emo110.gif

גם שונאת אותו!!! בכלל אני לא שומעת אמנים ישראלים חוץ מאביב גפן....

Drorrrrrr

New member
דווקא אני שומע מוסיקה בעברית../images/Emo60.gif

ברי, אביב, דניאל סלומון, דנה ברגר חמי רודנר, מוקי....

Hadar Mariano

New member
../images/Emo54.gif הולך לאיבוד דרך מרפסת

ארג. סורי. גשם, הויש. אתמול חזרתי מהביה"ס עם עוד ידיד שלי תחת מטריה אחת... ולבשתי רק פוטר ביה"ס בלי מעיל או כלום מעל. קפוא ובעעעע!

../images/Emo32.gifדה קולינג נכנסים לתודעה

היה את וורבר יו וויל גו עכשיו (15:00 יום א´) בערוץ 10 עם כל מיני עובדות על הלהקה, ושרון מוסרת את זה כדי לא להיות צנצנת.

למעלה