יקיריי!

יקיריי!

הי לכולם תודה לכולכם שבחרתם בי. למרות שלא זכיתי עצם האהבה והאכפתיות מאד ריגשו אותי, אין עליכם. אתם הזוכים האמיתיים עבורי. אוהבת אגם

אגמווווווווווש../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif

יאאאאאאאאאאאאאאאא איזה חמוווווווודה! בשבילנו את תמיד מספר אחת ולא צריך פסלון בשביל להוכיח את זההההההההההה!

N A D U

New member
אגמו'שששששששששששששששש

מבחינתנו את מ'ס 1 כפרה עלייך נשמה אנחנו חולים עלייך מושלמת!!!!!!!!!!!

../images/Emo99.gifאגמוש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אני גם שמחה שאת פה
ובאמת לא נורא על זה שלא זכית ואנחנו מקווים שתזכי בנבחרי הילדים
המון
,
ירדן

limor132

New member
אגם...../images/Emo13.gif

ואיי איזה כייף שנכנסת! בשבילנו את מס' 1 תמיד!! המון הצלחה בהמשך..
לימור

אגם../images/Emo99.gif../images/Emo110.gif

אי אפשר לתאר את ההערכה של הפורום אלייך
את תמיד תהיי בשבילנו מספר 1.. וכולםכ אן אמרו את זה
היית מדהימהה בטקס

nofnof12

New member
אגמוש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא נורא אם לא זכית. תמיד יש פעמים הבעות ובשבילנו תמיד תיהי "הכוכבת"
נופר

אגמושית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אמנם לא זכית אבל קודם כל רק שתדעי שאני נראה לי יותר התבאסתי ממך שלא זכית חחחחחחח וגם אני מאמינה שהתוצאות מזויפות מה שבודקים כרגע ומה שנראה לי... לך הכי הגיע לזכות

טל ועדי1

New member
אגמושששששששששששששש :)

איזה כיף שעניתתתת!!!! בשבילנו את תמיד מס' 1 ואנחנו אוהבים אותך !!!!

אגם../images/Emo70.gif לא נורא אם לא זכית../images/Emo70.gif בשבילי

את תמיד מקום ראשון
אני
אותך,אגם
שיר

טל ועדי1

New member
אגמוש===> כנסי...

אפילו אם הפעם לא זכית את בשביל כולנו מקום ראשון תמיד...!!! תדעי שאנחנו חולות עלייך לנצח..!! איזו תמונה
===================>

היללי 2

New member
אגגמיייי..

תמיד את מספר 1 אפילו שלא זכית..את תמיד הגדולה מככוווווולם..

אגמ!ש====>כנסי!!:)

היי,מה קורה?! זה ממש ממש לא נורא שלא זכית כי לי זה לא חשוב אני יודעת שאת כישרון ואת יכולת לזכות אבל לא נורא יש לך עוד המוןן לפנייך את תלכי לזכות עוד המון פעמים אני מקווה ובנבחרי הילדים אני מקווה מאוד שתזכי!!אני לא הספקתי ממש לראות את מה שהיה בטקס ושלא זכית אבל הייתי כל הלילה חשבתי זכית או לא זכית ואמרתי בטח זכית וזה וקמתי בבוקר נכנסתי ישר לפורום אמ"ל והייתי מאוכזבת לשמוע שלא זכית אבל בלב שלי אמרתי זה בעצם לא נורא כי את ב=ט=ו=ח תזכי עוד פעמים רבות בחיים שלך ותזכי עוד יותר הרבה פעמים!!אז אני רוצה להגיד לך ש...א=נ=י א=ו=ה=ב=ת א=ו=ת=ך=!=!...ואני מאמינה בך ובדרך שלך בשנה הבאה ועוד הרבה דברים ב"ה תזכי ולא קרה כלום פעם אחת זה עצוב אבל אפשר לעבור את זה!!! אז שתהיה לך שנה מ=ק=ס=י=מ=ה כמוך ומתוקה כמוך אני מקווה שתכתבי כאן בפורום עוד המון פעמים ותגיבי מדי פעם!! אגם,אוהבת אותך!!ביי..ושנה מקסימה!

למעלה