יקיריי,

Mאיה

New member
יקיריי,

סליחה שנעלמתי.. אבל, לא ממש נעלמתי... איך היה אתמול?? נהניתם?? מקווה שכן.. ספרו חוויות למי שלא הייתה אתמול(אני!).. טוב, כפי שידוע לחלקכם אני התקררתי ועל אף הלחימה האישית שלי בהתקררות, אני מרגישה קצת רע...אז, סלחו לי ש"נעלמתי"... חם לי... וקר לי.. ושיעול לי.. ואפצ´י לי... ולא כדאי לכם להידבק! אז אני לא אחבק אותכם ולא אנשק אותכם.. רק אלחש לכם, לילה טוב וכמו שדודה אומרת:" שתהיו לי בריאים" אוהבת, Mאיה.

תמוזB

New member
הזנחת את "חובתך" ?

יומני היקר עדיין מחכה....... איך את מרגישה ?

Mאיה

New member
אמרת שהוא לא יקר...

אז לא מספרת... והנה בא לו עוד אפצ´י....אוף!!

תמוזB

New member
אין פלא שהאף מצונן

הוא כל כך גבוה ..... עד שהוא קופא מקור.... (מה יש ? ללא יקרים לא מספרים ?? מה זה הסנוביזם הזה ? ) ז ו ה י ת ה ב ד י ח ה !!!!

Mאיה

New member
אוף איתך!!

מה ההצעות הללו?? אגב, נראה לי המחשב שלי גם חולה, הוא מזהההה איטי- אולי חטף וירוס
טוב, טוב...מה יש כבר לספר שעדיין לא סיפרתי בהודעתי המרכזית.. אני מרגישה חרא...!! רע לי. קר לי . חם לי ושוב קר לי...וחוזר חלילה... והממחטות תיכף נגמרות...כדורים(אהמממ,הכל חוגג- ואפילו לא הזמנתי חבר´ה למסיבה). עייפתי, ואני מסטולית...אני מדברת שטויות( כן, כן בטלפון)... והיום הייתי אמורה לצאת לדייט...חברות שלי דוחפות ומאיצות בי...ואני שואלת?!...שלושה חודשים עברו- רצוי כבר לצאת לדייט? קיצר, יום משוגע...ותקוע! תקוע! תקוע!( ואפילו עדיין לא ראש השנה) מותשת, Mאיה.

תמוזB

New member
../images/Emo15.gif במחשב ? ו ../images/Emo15.gif באף ?

אוף איתי ואף איתך ..... ההצעה שלי לא טובה ? מה רע במחמם אף ?

אורלי_ל

New member
תרגישי טוב ../images/Emo25.gif

אני לא מפחדת לנשק אותך, אני מחוסנת טבעית.

Mאיה

New member
איזו מתוקה!!

סוף סוף מישהי שמוכנה להתקרב אליי... מישהי שמוכנה "לנשק את הצפרדע"...ואולי אולי באמת יצא כאן נסיך...חההה, או נסיכה. את מתוקה!! נקודה!!

אחותי, היית חסרה!!!

תקראי מה שכתבתי בשרשור של ההודעה של שני - כפתורים... ותרגישי טוב!!!

Mאיה

New member
אחי, איפה אתה??

בוא, תן טיפול לאחותך... רק לקבל אתה יודע?(ע"ע טיסה להוואי...) קראתי גם קראתי...תודה ששיתפת ואני מקנאה!! ועל כן, ברגע שאחלים אשלים את החסר! אוהבת מאוד, Mאיה.

רוצה מסג´?

סידרתי לנו חדר אירוח ברמת הגולן, עם גקוזי, ואני אעשה לך גם מסג והילינג. מתאים לך? ואחר כך הזמנתי שייט בקאריביים. עכשיו את מרגישה כבר יותר טוב? אוהב ומתגעגע, דויד!!!

Mאיה

New member
בטח רוצה!!

ועכשיו יותר מכל רוצה כבר להחלים!! אוף, הזכרת לי את החיים הטובים... ראבק, איך בשלהי הקיץ נהיים חולים?? איך?? תסבירו לי כי אני לא מבינה! אני סגורה כאן בכלוב...זרוקה במיטה וממנה עוברת לספה ושוב למיטה... אויש, אני רק מקווה שהשוטטות הזאת לא תגרום לי להתקע עוד שבוע במיטה... Mאיה. שונאת להיות חולה!

עליך להיות שמחה!!!

גם כשרע לך וגם כשטוב לך. זכרי שכל דבר שקורה בחיינו יש לו סיבה ומטרה עבורנו. דברים לא קורים סתם ככה. לדעתי את צריכה לקבל את מצבך הנוכחי ולא להיאבק בו. קבלי את עצמך כמו שאת. וזהו...

תמוזB

New member
אני מבין שאין לך כוח או מצב רוח

אז ארפה ממך לעת עתה....
הבריאי מהר. לילה טוב

תמוזB

New member
באתי, ראיתי, קראתי

אבל איני יכול להתחרות בכל ההצעות של הצעירים...... מסג´, הוואי ועוד. אז אסתפק באיחולי החלמה מהירה ובתקוה להפסקת הדלף. (במחשבה שניה, אולי בינתיים את יכולה למלא את הכינרת קצת ?
)

קרן^

New member
מאיה!!!!!

היי מאיה! אני זוכרת שראיתי אותך. אז כשזמרת הכירה בינינו. את מקסימה.. אני אוהבת לקרוא מה שאת כותבת. אני מאחלת לך המווווווווון בריאות!, אושר, שלווה ואהבה.....
קרן

למעלה