יקיריי אני יוצאת לחופש. דיווה תחליף אותי, תתנהגו יפה
I ihavefever New member 27/11/07 #2 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אבל....אין לך תחליף
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אבל אבל....אין לך תחליף
B bemylady New member 27/11/07 #6 C יקירה! תבלי,תתאווררי,תתפרעי,או אם לברך אותך בעדינות וברכות כיאה לפורום הזה...לכי תזדייני וכמה שיותר!!! אישית אני חייב לך המון שנתת לי כאן בית חם ומבין ומקווה שתחזרי בכוחות מחודשים.
C יקירה! תבלי,תתאווררי,תתפרעי,או אם לברך אותך בעדינות וברכות כיאה לפורום הזה...לכי תזדייני וכמה שיותר!!! אישית אני חייב לך המון שנתת לי כאן בית חם ומבין ומקווה שתחזרי בכוחות מחודשים.
ח ח ל ו ם ר ע New member 27/11/07 #9 תעשי חיים ../images/Emo13.gif לאן החופשה? לכבוד? (לא שצריך סיבה לחופש!!) לכמה זמן? אל תשכחי להנות גם בשבילי!!!
תעשי חיים ../images/Emo13.gif לאן החופשה? לכבוד? (לא שצריך סיבה לחופש!!) לכמה זמן? אל תשכחי להנות גם בשבילי!!!
S seymore butts New member 27/11/07 #10 תעשי חיים וכשתחזרי אני מקווה שיהיו לך כמה סיפורים מעניינים לספר לנו...
ת תנינה חמה New member 27/11/07 #11 עד שהתחלתי להCתגל ../images/Emo4.gif נו טוייפ, תעשי את זה צ'יק צ'ק. ומבטיחה להתנהג יפה סתאאאאם
W wild orchid New member 27/11/07 #13 לא יכולה להתחייב להתנהגות טובה.... אעשה את כל המאמיצים, תעשי חיייייייייים!!