יקיריי

די לעריצות!

צריך לשים סוף לעריצות ולדיקטטורה של בעלי הדם הכחול - אני קורא לכולם להגיע להפגנה בכיכר הפורום.

E K O

New member
להביא קילשון ולפיד

או שנקבל אחד במקום עצמו?

בוודאי!

הרודנים הלאימו את כל מלאי הקילשונים והלפידים שלנו - אם תמצא משהו, תביא.

AeroSlash

New member
סיכום ביניים:

לרענן את הסקר לעיתים קרובות יותר - 9.09%. טוב, אז אין פה על מי להפיל את זה חוץ מהמנהלים. אז כבר נדאג למשהו בנושא. לעשות פעילות שבועית כגון דיון שבועי בנושא מסויים מאת חבר פורום מסויים - 36.36%. תלוי רק בכם יקיריי. כמה שיותר סוגיות מעניינות תביאו ככה יהיה לנו פה יותר שמייח ומשמייח. להחזיר את ההתעלקות לאלתר! - 36.36%. סבבה. תצפו להתפתחויות בקרוב
. זוכרים? כמה שיותר וכמה שחודר [אמאאאאאא, אני הופכת לקיריל
] לעורר את קיריל לתחייה! -
את זה כבר השגנו. הקטע הוא גם להחזיק אותו בתחייה
שזה קצת בעייתי... לעשות שאלון שבועי בנושא מסוים - 9.09%. קיצר אין לזה כל כך ביקוש. במקרה ויהיה לזה ביקוש בהמשך, מי לוקח על עצמו את המשימה? חסר לכם לא להתנדב, אחרת המפלגה תנדב אתכם
באהבה, שובי דובי,

שאלון לפי דעתי כל אחד

יכול להביא:) תביאו שאלונים מעניינים ונחמדים!!!!!!!!!!:))) כן צריך להחזיק את קיריל פה ואלתר!!!!!!
"להחזיר את ההתעלקות לאלתר! - 36.36%. סבבה. תצפו להתפתחויות בקרוב . זוכרים? כמה שיותר וכמה שחודר [אמאאאאאא, אני הופכת לקיריל ]"
יללאה התעלקות!!!!

g I L 20

New member
הצעות

פינה לשונית—מבט מקרוב על מילים או ביטויים מסוימים, בעברית או ברוסית, שיש ביניהם קשר תרבותי או לשוני או ספרותי או מה לא. אפשר גם לדבר על מילים ברוסית או עברית גם אם אין קשר חותך ביניהם, ולדבר רק על ההקשר שלהם, אם בברית המועצות לשעבר ואם בישראל. פינה ספרותית—כיצד הקריאה המחודשת בספרות הרוסית משנה את החוויה? פינה מוזיקלית— מהי משמעות המוזיקה הרוסית בישראל—לאוזניים יודעות רוסית ולאוזניים לומדות רוסית. ניתן גם לתרגם שירים, בשביל הפעילות. סיפורים שלא עוברים בתרגום—חוויות מהמעבר לישראל . מקרים לניתוח מעמת בין ההווי הרוסי לישראלי. או, מדוע אי אפשר להעביר בדיחות בתרגום. פעם לפני.....—מבט על תאריכים משמעותיים בחיי חברי הפורום, בברית המועצות ובישראל. וכו'

AeroSlash

New member
שיחקת אותה...

אקח לתשומת ליבי
ואכריח את קיריל לקחת לתשומת ליבו

למעלה