יקיריי ויקירותיי

טאצי

New member
יקיריי ויקירותיי

תשמרו על עצמכם מידי פעם. אני זזתי לי להפגנונת מול אריק ואח"כ לבית חולים. וסתם ככה, תודה. (אלי. שמידי פעם הופך להיות שמאלצי)

Yaniv-DC

New member
אוף. בית חולים.

היום התקשרתי לאמא שלי, שאלתי מ´ניינים, קיבלתי "יהייה טוב". כמובן שאוטומטית חשבתי שהיא מדברת על המצב הנהדר שישראל נמצאת בו עכשיו, והמשכתי הלאה בשיחה. קולות הרקע נשמעו לי מוזרים ושאלתי איפה אני תופס אותה. "מקום מאוד לא סימפטי". החלטתי להתעקש ולדעת בדיוק איפה, "בית חולים". שאלתי את מי היא מבקרת... "אבא אושפז אתמול בלילה". (אבא מתייחס לאבא שלי). אז כואב בחזה, וגם איבד הכרה, ואולי צינתור, וקצת קשה להתמודד עם זה 6200 מייל משם... אוף.

קבל ../images/Emo24.gif לעידוד

זה באמת קשה להתמודד עם זה כל כך מרחוק. זה בעצם הדבר הכי מפחיד, שמישהו שאתה אוהב יהיה חולה ולך לא יהיה מה לעשות. לא שמקרוב יש מה לעשות, אבל לפחות משתתפים בהכל. ואיזה חמודים ההורים שלך, שלא הודיעו לך כדי שלא תדאג (למרות שאני הייתי רוצה לדעת הכי מהר שאפשר). איחולי החלמה מהירה לאביך. אפרת.

inbale

New member
יניב

בבית חולים שלי????? כל עזרה שתרצה אני לרשותך.

DJNYC

New member
החלמה מהירה.. ../images/Emo20.gif

אני מכיר את ההרגשה.. גם אני עברתי אותו דבר עם אבא.

Yaniv-DC

New member
תודה לכולם!

היום החליטו לשחרר את אבא שלי מבית החולים, ולנתח את הבדיקות שלו, ולהגיע להחלטה בשבוע הבא. בינתיים אסור לו לעבוד וכו´... אחות הבית, ענבל, אמרה לי שזה מעשה חכם, לא לרוץ ישר לצינתורים... היא גם הרגיעה אותי והסבירה לי על התהליך, ומה קורה ומה ההשלכות, ולמה איבד הכרה וכו´. אז תודה לך, ותודה לכולם, אין לכם מושג כמה זה משמח לבוא לפה, לפרוק קצת ולראות את התגובות האלה. כמו שהגבתי למישהו אחר כאן, אני שמח להיות חלק מה"פסולת" שמסתובבת כאן. תשארו... יניב

MARMELAD

New member
ואני עוד לא הספקתי אז...

חיבוק ונשיקה. ואני מאוד מקווה שאבא שלך יחזור לעצמו צ´יק צ´ק.

למעלה