יקירות ...

meyrav a

New member
יקירות ...

הסתיו הגיע , החורף בדרך
מה מסמל עבורן את החורף? שתפו ! פרטו ! ונמקו!

oshkoshi

New member
סתיו............

לי יש בעיה אני לא אוהבת שקר לי.... לא מתפקדת שקר לי.. המים נגמרים מהר מדי בגלל שעון החורף.... כשיוצאים מהעבודה בשעה חמש כבר חושך בחוץ ואין כוח לעשות כלום... אז אני מניחה שאני לא ממש מתחברת לסתיו ולשאלה של עוד שלושה חודשי לחורף....

אשה9

New member
חצב -------,',',',',',','=

זה הכי סתיו בשבילי, ונעים שהלילות מתקררים, ויש רוח כזאת שמביאה איתה הבטחות לגשם, והריח משתנה באויר ועושה לי חשק לכירבולים ושוקו. זה הזמן לפריחה שלי. עונג אמיתי

פאמקי

New member
סתיו/ חורף...

כשאבק הקיץ, השמש הקופחת, החום...
מתחלפים עם ענני הסתיו, הרוח המלטפת ומרמזים לי על גשמי החורף הקרבים, כשפירות ההדר מתחילים להצהיב ולהפיץ את ריחם באויר הנע, כשהחצבים פורחים בשדותינו והנחניאלי מופיע... אז צפות בי ועולות, תחושות אהבה אחרת. מקורבלת, חמימה, ריחנית ונעימה. מרקים טעימים ומזונות מחממים. זו בדיוק התקופה שלי. שם אני פורחת. חורף, בוא כבר

סתיו וחורף

אני מטורפת על החורף!!! השמיים האפורים, הגשם והריח של האדמה עושים לי פרפרים בבטן כמו שאף עונה אחרת לא עושה. השבוע היה יום מעונן, אבל חם, נכנסתי לאוטו והדלקתי מזגן הכי קר, ביחד עם העננים שבחוץ זה הביא לי את החורף לחצי שעה. החורף זאת תקופה של המון הקשבה והתבוננות - בפנים ובחוץ. הקשבה לכל התחושות שעוברות לנו בפנים, יותר הקשבה לאנשים הקרובים אלינו ביותר. הקשבה לגשם שיורד התבוננות בשלוליות ובצפרדעים, בעופות שבאים לשדות. אוי...כבר אמרתי שאני מטורפת על החורף???

שומבללה

New member
אין אבל אין!!!

כמו הסתיו ואח"כ החורף ששוטף את הכל ומצמיח ניצנים חדשים. והריח אוח...כמה התגעגעתי שיבוא כבר - אמן! ועוד דבר, שתתמלא קצת הכנרת כי השבוע הייתי באזור והמצב, איך נגיד? לא משהו...

meyrav a

New member
חורף...

חורף בשבילי ,... זה כשקמים בשעה שלי (6) ועדיין חושך בחוץ יש רוח עם ריח מיוחד... של הסתיו הקרמבו הגיע למכולת
אי אפשר למצוא חולצות שרוול קצר (ניסיון כושל מאמש)
בחוף הרוחות סוערות גשם זלעפות ואני מתחת לפוך ... לא יוצאת מהמיטה יחי החורףף ושובללה מה מצב הכינרת באמת? רוצה לנסוע עם הילדים עוד יומים? עדכני בבקשה!!!

שומבללה

New member
ראיתי מרחוק

לא ממש טבלתי...פשוט הייתי במקום הכי ציורי בעולם ומשם השקפתי עליה. הקוטר שלה קטן יותר- אין ספק. היא ניראת יותר כמו שלולית ענקית :( אבל בטוח שעדיין אפשר להנות ממנה. לדעתי שווה לנצל כל רגע - כל עוד היא שם. תהנו לכם! בביתנו הצנוע אנחנו תורמים את שלנו ומשתדלים מאד לחסוך במים כמה שאפשר. החלטנו על זה ביחד :) שיירד מלא גשם וימלא אותנו מחדש, ואימרו אמן.

אז ככה...את הסתו אנחנו יכולות לחבב כי

מזג האויר הפכפך (בדיוק כמוני) משתנה מקצה לקצה,ולפעמים יש כמה ימי קיץ,החורף זה כבר בעייה רצינית -אנחנו פשוט לא סובלות אותו,גורם לדיכאון ,קר בחוץ ויורד גשם בלי סוף,שלא לדבר על הברקים והרעמים שנורא מפחידים במיוחד באמצע הלילה שמעירים אותך מחלום מדהים.......

למעלה