יקירותיי

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
יקירותיי ../images/Emo25.gif

אני צריכה לשנות את הפתיח של המענה הקולי שלי במשרד ו...נאדה הראש לא עובד... ניסיתי משו כזה: "כאן המשרד שלי ואני כנראה לא כאן, לכן כדאי להשאיר הודעה ומספר טלפון ואחזור בהקדם..ביי" לא אוהבת הכי... זרקו לי רעיונות.... פלייייייייייייייזזזזזזזזזז

רנוש ..יש לך קול יפה ???

אם כן את יכולה לענות בשירה ... ששששלום לכם ..שלוםםםםםםם ...כאן המשרד של רנה ..השאירו הודעה ..אחזורררר בחזרהההה ..ביי ...

r66

New member
../images/Emo12.gif הגזמת.. אם הייתי

צריכה להתפרנס משירה - הייתי פושטת יד ו..........רגל
בכל אופן

נסי ...זה יכול להיות מקורי ומשעשע.

איר זה תני לי את מס' הטלפון ואגיד לך איך זה יצא ...חחחח

מוצרלה

New member
רעיון לפתיח

"שלום כאן רינה, אני לא יכולה לענות כרגע, כי אני שרוטה. תוכלו להשאיר הודעה אחרי השריטה" או....... "שלום, הגעתי למשרד של רינה, אני לא יכולה לענות כעת, אנא (בצורה מתחננת) השאירו שם וטלפון ואחזור אליכם בהקדם" או..... "אין לכם מה לחפש אותי, כי בכל מקרה לא אוכל לתת לכם מענה הולם, עקב שריטותי. אנא השאירו הודעתכם במזכירות והם יחזרו אליכם בהקדם" מה את אומרת רינה????? מתאים? ועכשיו ברצינות. "שלום, הגעתם לרינה, אני לא יכולה לענות כרגע, השאירו שם וטלפון ואחזור בהקדם, תודה" חחחחחחחחח

r66

New member
../images/Emo6.gif מקסימה אחת, תודה ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

חחח...

אני פעם ...הייתי משאירה הודעות מאוד מרגיזות ..כמו ... הלו ...ושותקת ...ואז אנשים היו חושבים שעניתי ..אחרי כמה שניות הייתי אומרת ...סתםםםםםםם..זאת המזכירה שלי תשאירו הודעה ...אחזור ...אולי
ביי

למעלה