יקיצה מוקדמת

יקיצה מוקדמת

שלום ושלום. טוב. כבר כתבתי פה בעבר ומענין שתשובה לא התקבלה אלא רק רעיונות, ולא רוצה לבקר אבל הענין מעסיק אותי עד מאד. לא משנה מתי אני הולך לישון- אני מתעורר בשעה 4:37 או 4:48 או שהיום כבר התעוררתי ב- 4 (והלכתי לישון בשעה 12:15) וגם זו שעה נדושה עבורי. בכל מקרה, אני עובר טיפולי הילינג שלא עוזרים לבעיה זו אלא לבעיות אחרות. האם אפשר לקבל סיבות טובות ואף פתרונות ליקיצה הזו? אני קם עייף מאד ומתגלגל לספה אחרת, עושה קצת רייקי, אומר- או..אה..בום..בה..ועושה מסאג לפנים ויוצא להרוויח את הלחם ולמזלי יש פרנסה וגם אף אחד מלקוחותיי לא מרגיש שישנתי רע כי אני ממוקד. מה לעשות לפני שאמות מעייפות.

Fistandantilos

New member
שאלונת

לא ציינת אם אחר הקימה אתה מסוגל להמשיך לישון או לא. אם לא, תחשוב מה גורם לך לא לישון למרות שאתה עייף? האם זה כאב פיזי או סתם דאגה שמציקה לך?

אני חושבת שקיבלת המון תשובות

כאן בכל מקרה, מה שאנחנו יכולים לתת בפורום זה בעיקר רעיונות וכיווני מחשבה, מאחר ואנחנו לא יכולים לעשות אבחון מעבר למסך המחשב, מה גם שטיפול הוא תהליך. צר לי שאנו לא יכולים לתת תשובות נחרצות. אני חוששת שפתרונות לדברים האלה באים רק בצורת טיפול אצל מטפל. אבל ממה שאתה כותב, יתכן ויש שיפור במצבך. כתבת בעבר על שינה טרופת חלומות שממנה אתה מתעורר כמה פעמים בכל לילה. האם ניתן להסיק מהודעתך שהחלומות נפסקו ושכעת אתה מתעורר רק לפנות בוקר? אם כך הדבר, הרי שטיפולי ההילינג ופרחי הבאך שאתה מקבל בהחלט עוזרים. באופן כללי, הטיפולים האלה הוליסטיים ועשויים לעזור בכל תחומי החיים. אבל אם אתה מרגיש שהשינוי בטיפולים לא מספק, אולי כדאי לנסות שיטת טיפול אחרת. אני באופן אישי הייתי הולכת על משהו קצת יותר אגרסיבי מהילינג, אבל זה כי אני מחסידי הדיקור הסיני.

freearth10

New member
יתכן מאוד

שהבעיה הזאת קשורה לנושאים אחרים בהם הטיפול בהילינג מטפל. על כל פנים, השתדל ללכת לישון מוקדם יותר. שינה היא דבר חשוב,היא נותנת לנו את הכוח להיות במיטבנו במשך היום. דבר עם המטפל שלך על הבעיה הזאת.
מאיה

קיבלתי הרבה תשומת לב- תודה

זה נכון. אי אפשר מעל גבי המחשב לזכות לפתרונות מהותיים ובאמת נתתם עיצות. אני מקיץ במהלך הלילה עם חלומות ובשעת הקימה שהיא השעה שציינתי, לא מצליח להרדם אח"כ. מנסה מאד. משלים לפעמים בצהרים או אחר הצהריים. בכל מקרה, דיברתם אז על בעיות בכבד וכו..אדבר עם המטפל ונראה מה עושים. תודה

למעלה