יקיצה מאוחרת

Falcor25

New member
יקיצה מאוחרת

לפני שבוע הייתי בפעם הראשונה שלי עם בן.זאת היתה חוויה די מסעירה ומרגשת עבורי. עד היום הניסיון המיני היחידי שלי היה עם בנות(וגם מדובר רק בפעמים ספורות) ודי נהנתי מזה. למרות זאת תמיד היתה לי את המשיכה לבנים ולא פעם התאהבתי בחברים שלי (סטרייטים), מה שגרם לי די הרבה סבל. אחרי מה שקרה שבוע שעבר החלטתי לצאת למסע מחקר בעקבות העדפותיי. אני נפגש עם בנים מצק מי אאוט ומאתרים אחרים (עד עכשיו רק שוחחתי, לא מצאתי מישהו נוסף שאני נמשך אליו) ואני מעז אפילו לבקר בבר בו הכרתי את הבחור הראשון שלי. (מדובר במקום של הקהילה) הייתי שמח לשמוע המלצות על מקומות שאני יכול ללכת ( מקומות שמתאימים להגעה לבד מכיוון שאין לי חברים גייז) ודברים אחרים שאני יכול לעשות שיעזרו לי לבדוק אם זה המקום שלי בעולם, יש לי עוד המון סימני שאלה לגבי העניין והמטרה שלי היא למצוא תשובות ואולי גם טיפה אושר. תודה.

spainbar

New member
איזה כיף !! אני ראשון לברך :)

אז קודם ברוך הבא :) עוד מעט מלא אנשים יבואו להגיד לך שלום אז אל תיבהל ! דבר שני הגעת למקום הנכון בזמן הנכון :) אז לא משנה לאן תצא, אתה כבר במקום יותר בטוח. :} ס´

.m

New member
שלום לדרקון המזל ../images/Emo13.gif

מאחלת לך שתמצא הרבה יותר מ-
של אושר. שתמצא ים של אושר. אוקיאנוס. אתה מוזמן לפנות ל"מילון המונחים" לקטגורית "לאן יוצאים הערב" ולחפש את הנישה המתאימה לך. הפייבוריט,ס של חברי הפורום התלאביבים הם ללא ספק הקרפה די´אם (מונטיפיורי 17), והקפקא (יבנה 21). אבל למה לצאת לבד? הנה הזמנה רשמית ראשונה - אנחנו נהיה ב"מועדון התאטרון" (שד´ ירושלים 10, יפו) ביום חמישי, מפזזים בהנאה בליין ה"פופ רינג", אולי תצטרף?
mai

Falcor25

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה על האיחולים. איזה ימים מרגשים עוברים עלי, כולם כל כך מפרגנים ונחמדים. נראה לי שאני אקבל בשמחה רבה את ההזמנה להגיע למסיבה. אני בטח אצטרך לאסוף קצת אומץ כדי להיכנס פנימה, זה לא פשוט אבל מצד שני כבר עשיתי לא מעט דברים אמיצים בשבוע האחרון אז אני מקווה שיהיה בסדר

white star

New member
מזל טוב

תצא , תבלה , תראה לעולם שאתה מאושר רק אל תשכח להיות מוגן

Falcor25

New member
תודה, אבל מה טומי קשור לכאן?

תודה מקרב לב על האיחולים , אבל כל מה שקורה איתי לא כל כך קשור לבחירות

white star

New member
זאת החתימה שלי...

שכמובן תשתנה לאחר הבחירות , בתקווה שאני אנצח בהתערבות...

Liroy26

New member
ברוך הבא ידידי!

אין ספק שעדיפה יקיצה מאוחרת מאשר תרדמה ניצחית. אם אתה חושב להכנס לבדך למועדון החלק המתחבק של ההנהלה תשמח לקחת אותך תחת כנפיה בצעדיך הראשונים עד לרחבת הריקודים. כל הכבוד לך דרך אגב על האומץ להכיר ולהתנסות! בכל מקרה אנחנו כאן בשבילך בכל שלב שהוא. תרגיש בנוח אח שלי, הגעת הביתה.

daniel365

New member
שוב פעם אמט מתעכב.... ../images/Emo4.gif

אממממממממממממממממממטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!
תביא כבר את הקפה
ותעשה מסאז´
פינוק לבחור.... הוא רק נחת
! אני אומר לכם... מאז שגיא
חזר הבחור כאילו שכח אותנו
... כל היום רודפים
אחד אחרי השני ולא נותנים יחס לפורום
!!!! ממש ביזיון....
אמט - אתה נקרא לסדר
!!! גיא - עזוב אותו במנוחה לרגע
!!! שיהיה יום מקסים לכולם
! אני

amet

New member
ברוך בואך מותקקקקקקק

אני תמיד אוהב שמגיעים אנשים חדשים איש חדש = תחת חדש......
. אז מה ידידי עוד לא קיבלת......
, איך אתה אוהב או מעדיף הפוך, עם קצף בלי קצף, חלב בצד חלב בפנים.. עד שתשתה את הקפה אני אפתח את המיטה ו...... השאר כבר החברה יספרו.... ברוך הבא לפורום בהחלט הגעת למקום הנכון, פה תוכל לשאול שאלות, להרחיב אופקים, ועוד דברים נוספים... מה קורה לי? מה זה המיניות שמשודרת כאן.... קוקי לא עשית את המטלות שלך על הבוקר חכה חכה תגיע הביתה טוב אני צריך לזוז התוכנית שלי תיכף תעלה על המסך באהבה ובהצלחה אמט

בוקר טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

כל הכבוד על האומץ, פלקור היקר
כפי שאמרה מאי לפניי, למה לך לצאת לבד? כולנו נשמח לראות אותך בפופ-רינג ביום חמישי
אל תיבהל - זו מסיבה מאוד כייפית ונעימה, אווירה של קייטנה משהו... אפ´חד לא יתנפל עליך כשתיכנס...
אתה דווקא מגיע בעיתוי מעולה - ישר לתחרות
"מחשופים 2003"
ולגבי ההמשך, כולנו פה איתך ובשבילך
תתנסה
, תהנה
ותעשה את כל זה ב-
(זהירות רבה!) המון המון

Falcor25

New member
../images/Emo51.gif על ה../images/Emo24.gif

וואו, איזו קבלת פנים מחממת
לכולכם. ואני מקווה לכתוב קצת יותר בהמשך היום(אחרי העבודה). ביי בינתיים פאלקור, דרקון המזל.

למעלה