יקיצה מאוחרת
אחרי שינת בוקר דשינה (אחרי תפילות וכו'), וקצת חמים ,
אבל, שמתעוררים ,נס קפה עם חלב עושה את העבודה כל כך טוב
גלגלי המוח מפלסים דרך לעירנות בין קורי השינה ,
ואני בוהה במחשב ונזכר שעוד לא ראיתי בדף הזה של שירשור משהוא מיסטי ,
אז נוסיף איזה פאן , המרדף אחרי אפליקציות בסמארטפון , הוא ניסיון רוחני פנימי להנחיל לציבור
חוץ משימושיות , את היכולת לברור ולארגן את האנ הפנימי המתפקד , לכלל הכרה בתהליכיו ,
כיצד מוחו שך מנדהוא קופץ מעניין לעניין כמו אפלקציה , ולאור המשוב הזה מהסמארטפון ,
מתעוררת לה איזה הבנה ראלית קלילה יותר של מעשיותינו היום יום ומפנה קצת מרחב של המעבד הראשי של עצמינו לרוחניות ,
ואז הרגישיות הקלאסיות + חדשות מתעוררות בכל ניואנס בתקשורת , ואנחנו צריכים לעשות מידי פעם שיערוך מחדש ,
של העצמי והאישיות וההתנהלות , עד שנגיע לפלטפורמה יציבה , בדרך חוסר חמצן למעבד השחוק ואז מתפוצצים על דברים קטנים ,
ויש שאיפה נבנית של החיפוש אחר הרוחני כי התכלס כל כך נגיש וברור עד ייאוש ,
ואז יש בכל זאת יותר זמן מעבד חופשי , בו אנחנו ניזכרים בחברים ומכרים , לא שבאמת אנחנו מחדשים קשר
אלא שיש איזה גישוש ובמיוחד לזה יש פייסבוק .
רק הצמא לחוויה מאירה של עצמי עם הבריאה האל הטבע או משהוא מנגנת לה חרישית מידי פעם ,
וגורמת לנו איזה שינוי מבני איטי , המחפש את הטוב בזולת , ואז שוב המציאות החיצונית בחדשות מכה בנו ,
להזכיר לנו להיות ראלים וימניים ...ולא הכל פה אהבה , אבל אני רוצה לגדול ולהיות מושקה , במיצי הבריאה המרווים ,
שלא כל כך עושים את העבודה , אבל יש התקדמות זוחלת למצב טוב יותר .
וזה בדיוק הזמן לסיגריה אחרי הקפה ...
אז שיהיה יום קליל , ושרוח תנשב ותעביר את מועקת החום .
יום נפלא .
דוד
אחרי שינת בוקר דשינה (אחרי תפילות וכו'), וקצת חמים ,
אבל, שמתעוררים ,נס קפה עם חלב עושה את העבודה כל כך טוב
גלגלי המוח מפלסים דרך לעירנות בין קורי השינה ,
ואני בוהה במחשב ונזכר שעוד לא ראיתי בדף הזה של שירשור משהוא מיסטי ,
אז נוסיף איזה פאן , המרדף אחרי אפליקציות בסמארטפון , הוא ניסיון רוחני פנימי להנחיל לציבור
חוץ משימושיות , את היכולת לברור ולארגן את האנ הפנימי המתפקד , לכלל הכרה בתהליכיו ,
כיצד מוחו שך מנדהוא קופץ מעניין לעניין כמו אפלקציה , ולאור המשוב הזה מהסמארטפון ,
מתעוררת לה איזה הבנה ראלית קלילה יותר של מעשיותינו היום יום ומפנה קצת מרחב של המעבד הראשי של עצמינו לרוחניות ,
ואז הרגישיות הקלאסיות + חדשות מתעוררות בכל ניואנס בתקשורת , ואנחנו צריכים לעשות מידי פעם שיערוך מחדש ,
של העצמי והאישיות וההתנהלות , עד שנגיע לפלטפורמה יציבה , בדרך חוסר חמצן למעבד השחוק ואז מתפוצצים על דברים קטנים ,
ויש שאיפה נבנית של החיפוש אחר הרוחני כי התכלס כל כך נגיש וברור עד ייאוש ,
ואז יש בכל זאת יותר זמן מעבד חופשי , בו אנחנו ניזכרים בחברים ומכרים , לא שבאמת אנחנו מחדשים קשר
אלא שיש איזה גישוש ובמיוחד לזה יש פייסבוק .
רק הצמא לחוויה מאירה של עצמי עם הבריאה האל הטבע או משהוא מנגנת לה חרישית מידי פעם ,
וגורמת לנו איזה שינוי מבני איטי , המחפש את הטוב בזולת , ואז שוב המציאות החיצונית בחדשות מכה בנו ,
להזכיר לנו להיות ראלים וימניים ...ולא הכל פה אהבה , אבל אני רוצה לגדול ולהיות מושקה , במיצי הבריאה המרווים ,
שלא כל כך עושים את העבודה , אבל יש התקדמות זוחלת למצב טוב יותר .
וזה בדיוק הזמן לסיגריה אחרי הקפה ...
אז שיהיה יום קליל , ושרוח תנשב ותעביר את מועקת החום .
יום נפלא .
דוד