יקום - מה שלומך?

יקום - מה שלומך?

אני - הכל נהדר
יקום- חכה שניה זה יעבור.

לפעמים יש לי הרגשה שברגע שהדברים טובים או ברגע שאני מודה שהם טובים הם מתקלקלים.
אני נורא נורא נורא נזהרת שלא לדבר על דברים לפני שהם קורים סופית. אני גם נורא משתדלת לא לספור נצחונות עד שבאמת ניצחתי.
למשל עם הטיסות שלי לחו"ל. מעטים האנשים שיודעים שאני טסה הרבה לפני.. או מעורבים בתהליך. בפעם הקודמת שטסתי הייתה לי חברה שסיפרתי לה שאני טסה רק יום או יומים לפני. גם הפעם לא הרבה היו מעורבים.
אני זוכרת שלפני המלחמה הקודמת לפני שהטילים הגיעו לתל אביב הסתכלתי בשמים יום לפני. וחשבתי לעצמי "איזה עננים מקסימים. איזה יום יפה. כמה מזל יש לי לראות את זה ולהרגיש ככה". ואז הגיעו החרדות בעקבות הטילים לתל אביב.
בתקופה של הפיגעוים הגדולים בתל אביב ובמרכז הייתה תקופה של רגיעה של כמה חודשים ואני זוכרת שהיה פיגוע בנתניה ואני בתור תל אביבית צעירה שהייתה נורא עייפה מחדשות רעות צעקתי על אבא שלי לסגור את החדשות כי אי אפשר יותר. ואז בבוקר הודיעו לי שחברה מהכיתה שלי נהרגה בפיגוע.
לפעמים מרגיש לי שעדיף להיות פסימית ולצפות לרע ביותר ואז זה לא יקרה.. מאשר אופטימית ואז הרע קורה
מה דעתכם?

CrizyMnky

New member
זה ידוע

אם את מתכוננת לגרוע ביותר את מוכנה לכל מה שהיקום יכול לזרוק עלייך. לרוב, זה לא יהייה הגרוע ביותר.
אבל אם את מתכוננת לטוב ביותר אז כל דבר פחות מזה הוא בגדר אכזבה... ומה לעשות שבד"כ לא הכל מושלם :)

אופטימיות זהירה אם כן..
לקוות לטוב, אבל להתכונן גם לרע :)

niva99

New member
היקום זורק סימנים מקדימים

אלה רק אנחנו הנוטים שלא לפרש בזמן / להשתמש במנגנוני הגנה...

אני מאמינה בלעשות לימונדה

להיות אופטימית ולקוות לטוב,
מבלי לזלזל במה שקורה,
אני עוקבת כל הזמן אחרי מה שקורה, אך לא נשאבת לכך,
לא חרדה ולא מפחדת,
פשוט נמצאת בעניינים ושולחת אנרגיות של אהבה והרמוניה,
כדי להרגיע את הצדדים...

niva99

New member
מכירה את טכניקת פירמידת האור?

או מגן הדוד - שמדמיינים את היקרים לנו/ את עצמנו במרכז - כהגנה?

האם זה יעיל או עוזר?

בוודאי שמכירה

עושה זאת כל הזמן,
עוזר נפלא,
גם מרגיע וגם מגן,
עושה זאת על כל האהובים עלי ועל כל הארץ.
כל פעם שאני מרגישה דאגה למישהו אני מיד שולחת לו את המגן דוד, הפירמידה או בועת הגנה.

למעלה