אבל נטמג.. למכשיר לקילוף ירקות קוראים "מַקְלֵף", לא "קולפן".
I Idan91 New member 18/3/03 #17 אבל נטמג.. ../images/Emo187.gif למכשיר לקילוף ירקות קוראים "מַקְלֵף", לא "קולפן".
מ מוגג New member 18/3/03 #18 מקלף היה רמטכל ולא מכשיר קילוף חרמן אינו ח-מין ולא חמצוף ובצבא, לחרמנים, יש הודעה נחמדה "מגורי בנות מחוץ לתחום. בפקודה!"
מקלף היה רמטכל ולא מכשיר קילוף חרמן אינו ח-מין ולא חמצוף ובצבא, לחרמנים, יש הודעה נחמדה "מגורי בנות מחוץ לתחום. בפקודה!"
N nutmeg New member 18/3/03 #20 חשבתי שאת יותר מכולם תעלי על זה שאמרתי קולפן על משקל חרמן אבל לא משנה - nit-picking is your middle name רק שתהיי לי בריאה.
חשבתי שאת יותר מכולם תעלי על זה שאמרתי קולפן על משקל חרמן אבל לא משנה - nit-picking is your middle name רק שתהיי לי בריאה.
מ מוגג New member 18/3/03 #24 מקלפון? זה סוג חדש של טלפון תאי המשמש גם כמכשיר הרתעה/התראה/התרעה "שוקר" בלעז וגם לקילוף בו בזמן. במקרה חירום שולפים את המכשיר אל עבר (אבר?) התוקפן ( התוקף?) בקריאה: "עצור (עצרי) או שאני זורק ת' !!"
מקלפון? זה סוג חדש של טלפון תאי המשמש גם כמכשיר הרתעה/התראה/התרעה "שוקר" בלעז וגם לקילוף בו בזמן. במקרה חירום שולפים את המכשיר אל עבר (אבר?) התוקפן ( התוקף?) בקריאה: "עצור (עצרי) או שאני זורק ת' !!"