יצירת PST ישירות ב EXCHANGE

Arielvista

New member
יצירת PST ישירות ב EXCHANGE

יש לי SBS2008 עם EXCH2007.
אני רוצה לייצא כמה תיבות ל PST ולמחוק אותן מהשרת אבל מכיוון שה SBS הוא 64ביט אני לא יכול לעשות את זה ישירות.
אני יודע שיש אפשרות להוריד לתחנה 32ביט את כלי הניהול של EXCH ולבצע את ה ייצוא משם אבל כל החיפושים שלי מביאים אותי להורדת התקנה מלאה של EXCH ולא רק לכלי ניהול.
מי יכול לעזור לי למצוא את כלי הניהול בלבד?

Arielvista

New member
טוב, התקדמתי צעד......ונתקעתי בקיר

התקנתי (ליתר דיוק ניסיתי) את Exchange2007 Management Tools וזה הסתיים בשגיאה שהמחשב שאני מתקין עליו הוא Windows7 ומ"ע הפעלה לא נתמכת.....
מה עושים? אין לי מחשבים עם XP.....

Arielvista

New member
ניסיתי POWERSHELL

כנראה שחסר לי משהו בצד השרת כי אני לא מצליח להתחבר אליו.
מה אמור להיות מותקן/מוגדר על השרת?

Arielvista

New member
זו ההודעה שאני מקבל

PS C:\Users\ADMIN-NAME.DOMAIN-NAME> $Session = New-PSSession -ConfigurationName Microsoft.Exchange -ConnectionUri https://server-name.domain-name.com/PowerShell/ -Credential $UserCredential[server-name.domain-name.com]
Connecting to remote server failed with the following error message : The WinRM client sent a request to an HTTP server and got a response saying the requested HTTP URL was not available.
This is usually returned by a HTTP server that does not support the WS-Management protocol. For more information, see the about_Remote_Troubleshooting Help topic.
+ CategoryInfo : OpenError: (System.Manageme....RemoteRunspace:RemoteRunspace) [], PSRemotingTransportExc
eption
+ FullyQualifiedErrorId : PSSessionOpenFailed
PS C:\Users\ADMIN-NAME.DOMAIN-NAME>

Arielvista

New member
זה נותן לי שגיאה שהשרת 64 ביט

וזה יכול להיות מופעל רק דרך 32 ביט

ShimiHi

New member
כדי לעשות Export צריך באמת גרסת 32 של ה-Management . . .

ככה זה ב-2007

Arielvista

New member
אז בינתיים....

...אני עושה את זה בדרך מפגרת: מגדיר פרופיל Outlook על תחנה, נותן לו לסיים לטעון את כל המיילים (הרבה זמן...) ואז מייצא ל PST.
אבל זה תהליך ארוך ומיותר.....

Shmulik Franko

New member
הרשו לי לעלות את אחד העקרונות שלי

זה נכון גם לגבי אופנוענים , טייסים , אשי סיסטם ובכלל בחיים

אל לנו לסמוך על המערכת והאוטומאט שבדברים - אף פעם זה לא יהיה מושלם כי אין דבר כזה מושלם

כאשר מפעילים באשר הם , יפנימו את זה יהיו פחות תאונות מכל הסוגים

ronko

New member
ובכן....

Nobody is perfect
i am nobody
therefore i am perfect!

&nbsp
וברצינות,
סימפטום נקסט-נקסט-פיניש זה משהו שמן הראוי שכולם יגמלו ממנו...
&nbsp
גם ידוע בתור RTFM. כלומר, READ THE FUCKING MASAH!

&nbsp
קרה אצלנו בארגון, למשל, שסיסמאות של אנשים פגו והם מתקשרים אלינו שלא נכנס להם היוזר.
אנחנו מתחברים מרחוק, הם מכניסים את הסיסמה, ורשום להם לבן על גבי כחול YOUR PASSWORD HAS EXPIRED.
&nbsp
רונקו
&nbsp

lilimeshi

New member
אם לא מדובר בהרבה תיבות

אז כמו שאמרו לך… פשוט תגדיר אאוטלוק זמני בתוך הרשת ותייצא ממנו

למעלה