יצירת קשר

Sharonaj

New member
יצירת קשר

שלום לפורום, רציתי לשאול אם יש לכם מידע איך אפשר ליצור קשר במכתב עם קיילי מינוג. החשיפה של קיילי על מחלת הסרטן הצילה את חיי וגרמה לי ללכת להבדק ולגלות בזמן שגם אני חליתי, וחשבתי להודות לה על כך במכתב. אז אם מישהו מכיר דרך ליצור קשר אני אודה לו\לה מאד. שרון

אפרת ר

New member
אני שלחתי עותקים של מכתב לכמה כתובו

כתובות בשנה שעברה אחרי שהייתי בלונדון בהופעות וקיבלתי בסופו של דבר תמונה חתומה... לא בטוחה מאיזו כתובת זה הצליח :) אני הייתי מנסה לשלוח לכמה מקומות: יש את הכתובת של המנהל בלונדון Kylie Minogue Terry Blamey Management 10 Bovingdon Road London SW6 2AP ואני אז שלחתי לכתובות שהיא היתה אמורה להופיע באוסטרליה אז אולי העבירו לה משם משהו...היא תהיה בכתובות האלו שוב בנובמבר אם את רוצה הלנסות: Sydney, Superdome Olympic Park, Homebush Bay, Sydney, 2140 Australia Melbourne, Rod Laver Arena Melbourne Park, Batman Avenue & Swan Street, Melbourne, 3000 Australia Sydney, Entertainment Centre PO Box K330, HAYMARKET, NSW, 1240(AUSTRALIA) Brisbane, Entertainment Centre GPO Box 2005, Brisbane. Queensland 4005 Australia. Adelaide, Entertainment Centre PO Box 113 Hindmarsh South Australia 5007 Perth, Burswood Dome Burswood Dome Great Eastern Highway, Burswood Perth WA 6100

וואוו!! זה מרגש אותי!

אני יודע שסיפרו באנגליה שבעקבות הסיפור של קיילי נשים הלכו להבדק וגילו סרטן בשלבים הממש מוקדמים - מה שהציל את חייהן. אף פעם לא יצא לי לפגוש "באופן אישי" אחת כזאת. שרון- שיהיה רק בריאות ואריכות ימים!
ואני לתומי חשבתי שהדרך הכי טובה להעביר לקיילי דברים זה דרך אפרת, שתמיד נמצאת בשורה הראשונה בכל הופעה
ומוסרת לה דברים

אפרת ר

New member
חחחחחחח לא שורה ראשונה אבל קרוב

שורה רביעית בסידני עוד כמה חודשים... ואשמח להעביר לה מכתב אם שרון רוצה :) ברצינות שרון - אם את עדיין איתנו פה ורוצה את מוזמנת לשלוח לי מכתב ואני אקח אותו איתי לאוסטרליה ואשתדל להעביר אותו ישירות לידיים של קיילי :)

למעלה