יצירת מציאות

מישל 27

New member
יצירת מציאות

אם אני יודעת שהאנשים שמולי הם ההשתקפות שלי אך ניתן להסביר את הדבר הבא? השקמתי בבוקר...הודתי על ההרגשה הטובה שליוותה אותי ואמרתי לעצמי שאף אחד לא יהרוס לי את ההרגשה הזו... הגעתי למשרד וזה התחיל...כעס על התנהגות ותגובות של אנשים... למה? מה זה אמור לומר לי? אם אני יוצרת את הכעס הזה במציאות שלי מה אני אמורה להבין?

michalmandel@

New member
חשיבה חיובית

מישל27 שלום! יקירתי, האם באמת שכנעת את עצמך שהיום שלך הולך להיות הכי טוב בעולם? האם את בטוחה בכל נים ונים של נשמתך שזה מה שאת חושבת .אם כן הכעסים במשרד לא היו מזיזים לך. את חייבת ליצור חשיבה חיובית אוהבת ומפרגנת .בואי תעשי נסיון למשך 40 יום. ראשית לפני שתצאי מהבית דמיני בעיני רוחך את סמל המגן דוד, זו היא הגנה מינימלית על עצמך. סמני לך אדם מסוים שהוא הכי מרגיז אותך במשרד והתמקדי בו. התחילי לפרגן לו, לתת לו חיזוקים חיוביים, לשלוח לו אהבה רוחנית כמה שאת מסוגלת אהבה ללא תנאי ואחרי 40 יום תדווחי לנו אם הענינים השתפרו. בהצלחה.

מישל 27

New member
היי ...

לא...עלתה בי השאלה הזו בבוקר...כירסם בי הקול הקטן ששואל ``היום יהיה נעים?`` דחיתי אותו. בהודעה שלך כתבת לי לדמיין מגן דוד. השאלה שלי באזו צורה? להעלות בדמיוני את הצורה או תוך כדי מדיטציה? האם עלי להעלות את דמות האדם באותו הזמן? אם לא מתי? מתי עלי לפרגן לו במציאות? אני לא מסמפטת אדם מסויים וכעת עליי ל``לחזר אחריו`` זה נשמע לי מזוייף. מה עם אנשים שאני מדברת איתם בטלפון? חלקם הקטן מכעיסים.

michalmandel@

New member
מגן דוד

מישל 72 היקרה! מספיק לי שחשבת על יום לא הכי נעים ולו גם בגודל של גרגיר חול. זה נקרא בשפתי חשש. ישנם עוד כמה חיילים שאני מכנה אותם בשם: פחד חרדה מתח לחץ וחשש. אלו הם החיילים של הכח השלילי. כל פעם שאחד מהם עולה במחשבותינו, עלינו לבקש ממנו לעוף ישר אל הים ולומר לו שמקומו אינו אתנו.עלינו ליצור לנו חשיבה חיובית ונקיה מהחיילים השליליים. לגבי המגן דוד אין צורך להכנס לרמת מדיטציה. כל שעלייך לעשות זה: בשעת כעס לעצום את עינייך לחלקיק של שניה לקחת שאיפת אויר ולנשוף אותו החוצה. זה הזמן להעלות את המגן דוד בעיני רוחך. כך תצליחי לפוצץ את הכעס ולהעיפו לים.המגן דוד הוא סמל הגנה עבורך ולא עבור האדם שממולך. את רוצה מותר לך להכנס למרכז המגן דוד אם הצלחת לראות אותו בתלת מימד. הכל תלוי בך. הראיה הינה ראיה פנימית, כאשר את עוצמת את עינייך. לגבי פירגון לאדם הספציפי, זאת היתה דוגמא. כן לפרגן לו במציאות גם אם זה נראה הכי צבוע שבעולם. אם תתחלי להתאמן על התרגיל הזה במשך 40 יום. תראי תוצאות. בואי נדבר אז לאחר שסיימת את התרגיל. עם הרבה אור ואהבה שתהיי לי בריאה מיכל.

rakeffet

New member
קחי נשימה עמוקה....

דבר ראשון קחי נשימה עמוקה.... השינוי לא יכול לבוא ברגע. נגיד שאת מחליטה להיום יהיה מצוין ואף אחד לא יוכל להרוס לך אותו ואז.. ואז מגיע מישהו ומתעצבן עליך. השארי נאמנה לעצמך- הבטחת לך שאיש לא יוכל להרוס לך- אז אל תתני לאיש להרוס לך!! קחי נשימה עמוקה תוודאי שאת באמת נשארת ``לא כועסת`` ואז כל מה שעליך לעשות הוא לשדר זאת ל-א-ח-ר הכעס. מי שעומד מולך יראה שאינך כועסת ואם הדבר ישנה מספר פעמים, אנשים יתרגלו לעובדה ש``יש לך נשימה עמוקה`` ויחיכו לקראתך כבר מראש, בגלל האסיטואציות של המקרים שעברו!!! בהצלחה...

למעלה