יצירת מציאות

n1ckname

New member
יצירת מציאות

אני מכיר את הספרים של "הסוד" ו"כוחו של בתת מודע", ויש עוד כל מני ספרי תקשור שמדריכים את זה. אבל אני צריך עוד דוגמאות לאנשים שיישמו את זה- הגשמת דברים או מגנוט דברים, בעזרת הכלים האלה האם אתם מכירים מקום או ספרים אחרים מציגים עוד דוגמאות?

רותי 11

New member
אני חושבת שכל אחד ואחד מאיתנו

הוא דוגמא מהלכת של מיגנוט נכון שאנחנו מחפשים את התוצאות הטובות, אבל אנחנו תמיד ממגנטים אלינו את מה שאנחנו משדרים, הן לחיוב והן לשלילה, לא צריך ללכת לחפש יותר מדי רחוק, חפש בתוכך ותשים לב מה מגנטת לחיים שלך, איך זה היה ולמה זה קרה? אני חושבת שזה הכי טוב והכי נכון לבדוק להביא דוגמאות יש למכביר. אני מקווה לכתוב משהו משלי בקרוב. ואם חברי הפורום יש להם גם דוגמאות הם בהחלט יכולים לשתף אותם.

n1ckname

New member
הבעיה היא..

שעד היום אני חשבתי מחשבות אוטומטיות. מה שהיה "בחוץ" התקבל כ"אמת" כאילו אני מדען שמחפש לדעת איך העולם החיצוני עובד ומה החוקים שלו: "זה אפשרי", "זה לא אפשרי", "צריך לעשות ככה", "אסור לעשות ככה". כלומר מה שקרה עד עכשיו, שאני בחרתי את המחשבות שלי בהתאם למה שמופיע בחוץ. מה שהיה בחוץ השפיע על מה שבפנים. לכן קשה לראות את התהליך שבו אני יוצר את המציאות, ולכן, כך נראה, המציאות יצרה אותי. לכן זה חשוב לי לשמוע על אנשים שיצרו מציאות במתכוון בהתאם לבחרה פנימית שלהם...

אני יכולה להגיד שאני רגל פה רגל שם..

שבוייה בתפיסה שאתה מתאר בנוגע ל"אמת"... אבל מדי פעם אני מקבלת הוכחות שגם אני "שולטת". נסה לשים לב לדברים הכי קטנים... אתן לך דוגמא: אני אדם ששונא לאחר. אבל קרו לא מעט מקרים בהם יצאתי בשעה שאנשים סביבי אמרו לי בפירוש שאין סיכוי שאגיע בזמן. אבל אני, הרי, שונאת לאחר.. ומשום מה.. בשעות הכי פקוקות הכביש נפתח, הרמזורים "במקרה" התחלפו כולם לירוק ואף היה לי מקום לעמוד (מקום בו חונים חניות כפולות וחוסמים את הכביש)... לעיתים רחוקות אחרתי, והם קרו כאשר הייתי בטוחה שאאחר, ולא האמנתי.. אין לי הסבר מדעי לזה. דברים פשוט קורים. מקרה נוסף - שקרה שדימיינתי תגובה לא טובה למשהו שעשיתי היא הגיעה... ולהיפך... תגובה טובה וגם היא הגיעה... הכל לפי הדימיון שהפעלתי. לא, ואין לי עדיין שליטה על זה. בכנות? לי אישית קשה להשיג על זה שליטה... ואולי כל העניין הוא לשחרר שליטה??? נקודה למחשבה.

רותי 11

New member
תיקון קל לגבי התפיסה שלכם

אנחנו ותמיד אנחנו שולטים במה שקורה לנ ובחיים שלנו רק ש אנחנו לא תמיד עושים את זה במודע, אנחנו כאילו נותנים לחיי םאו לגורם חיצוני מאיתנו לבחור לנו ולכן זה כאילו קורה, אבל זה קורה כי אנחנו מאפשרים את זה. אנחנו אלה שתמיד יוצרים את המציאות שלנו ב -100% לטוב ולרע אפילו שאנחנו לא אוהבים את זה לפעמים תמיד המציאות החיצונית היא היבט של המציאות הפנימית שלנו.

למעלה