יצירת מסד נתונים

tirnanog

New member
יצירת מסד נתונים

שלום, אני חדש ב - PHP ו mysql. קיבלתי חשבון לשרת, וניסיתי לכתוב סקריפט שירוץ על השרת וייצור בו בו מסד נתונים חדש. הסקריפט הורכב משני שלבים: 1. התחברות לשרת (שהצליחה). 2. יצירת מסד הנתונים בצורה הבאה: if (mysql_create_db("My_DB")) { echo "Database created successfully\n"; } else { echo "Error creating database: " . mysql_error() . "\n"; } התגובה לנסיון יצירת המסד היא: Error creating database: Access denied for user: '<user name>@<server name>'to database 'My_DB' האם הבעיה היא בדרך בה אני מנסה ליצור את המסד, או שמא הבעיה היא בצורה בה החשבון שלי מוגדר (הייתכן והוא מוגדר ללא פריוולגיות ליצור מסד נתונים חדש?) תודה לכל העונה..

WebKiller

New member
תיקון

if($con=mysql_pconnect("localhost", "mysql_user", "mysql_password")) { if (mysql_create_db("My_DB")) { echo "Database created successfully\n"; } else { echo "Error creating database: " . mysql_error() . "\n"; } } הינה התיקון, למעלה. יש להתחבר למערכת ה MYSQL כדי ליצור מסד.

patael

New member
למה לא להשתמש בתכנה

phpmyadmin תשאל את הספק שלך איך אתה יכול להיכנס אליה ומשם אתה בונה מה שאתה רוצה באמצעות טפסים. אבי

יולו

New member
המלצה..

במקום להשתמש ב if כדי ליצור מסד נתונים שיתן לך הודעה אז תכתוב ככה: mysql_create_db('bla') or die ("why die.. ".mysql_error());

golanet

New member
נסה את ההתקשרות הזאת..

משום שאמרת שיש לך שרת (ברשת) נסה את הקוד התחברות הבא: (רק שנה פרטי משתמש וסיסמא:
$link = mysql_connect("localhost", "user", "password") or die ("Could not connect to MySQL");​
בהצלחה!

למעלה