יצירת טבלה ב MYSQL

dino_din

New member
יצירת טבלה ב MYSQL

קראתי מדריך ליצירת ספר אורחים. ישבתי הרבה זמן כדי להבין הכל אבל רק בסוף ראיתי את הפיסקה הראשונה :
Creating the Database Table In our example, we will use only one table to store the visitors´ comments. Before designing any page, we must create this table. We will call it impression and it will be composed of six columns corresponding to the various pieces of information entered by the visitors.​
האם הטבלה צריכה להיווצר ע"י קוד מיוחד והיא דבר קבוע שקיים על השרת או שהקוד הדינמי בסקריפט עצמו יוצר בכל פעם שמתקבלים נתונים טבלה זמנית שמקבלת נתונים ומעבירה אותם לקובץ DATA. אגב, הסקריפט נמצא כאן (באתר של לייקוס). בברכה, דינו.

nirdagan

New member
צריך ליצור את הטבלה רק פעם אחת

ברגע שיצרת את בסיס הנתונים והטבלאות שלו, הם שם וניתן להשתמש בהם שוב ושוב. זה אחד הרעיונות המרכזיים של בסיס נתונים שאפשר לשמור בו על נתונים.... כדי ליצור את בסיס הנתונים יש לעשות את זה ישירות במערכת של בסיס הנתונים. יצירת הטבלאות אפשר לעשות בכמה דרכים. אפשר ישירות ואפשר ע"י סקריפט PHP מיוחד לצורך זה. בשיטה השנייה מדובר בסקריפט שמריצים פעם אחת ליצירת הטבלאות. זה לא מה שמריצים כדי להציג או להוסיף רשומות לספר האורחים.

dino_din

New member
תודה

האמת, נראה לי שאני אשאר עם הסקריפט הקטן שיש לי בינתים. אין לי מושג איך בדיוק נראה קובץ הנתונים אבל הוא מקבל נתונים ושמציג אותם ואני לא זוכר שיצרתי אותו איך שהוא. תודה על התשובה, דינו.

למעלה