יצירתיות

טל205

New member
יצירתיות

אני צריך לצבוע תחדר.. מניסיונכם, באיזה צבע כדאי? כמובן שתשאלו אותי באיזה צבע הרהיטים.. אז זה לא משנה. חשבו על חדר ריק. אשמח אם תפתרו לי תדילמה.. טל.

העכביש2

New member
אני כמובן ממליץ על...

[URL='http://']כחול[/URL] הצבע האהוב עלי מכל, הוא יפה לעין ומסמל עומק מבחינתי!! שמיים, ים...אין על כחול. אצלי בחדר יש קיר אחד כחול

המממ

החדר שלי צבוע בצד החלון -בצבע צהוב שמש ובצידי הרהיטים בצבע נענע חלש חלש חלש הרהיטים שלי בחדר בצבע "סלומון"-אפרסק שלא ממש נראה. מומלץ לשגע עם כמה שיותר צבעים..צהוב בצד החלון נותן מעין השתקפות של אור בעיקר כשהשמש מנצנת מבין התריסים שוב השאלה מהו טעמך.. במידה והינך רוצה משהו עמום מאור-וצבעי הרהיטים הינם בהירים מומלץ שמנת או שמפניה ..בשילוב של שטיפה..(מניחה שאתה יודע מה זה -זו יצרתיות עם ספוג) כחול,לא ממליצה מאחר וצבע זה מחשיך את החדר..

סופה10

New member
../images/Emo45.gifצבע|

אני גם חושבת שכחול יהיה יפה זה הצבע שאני מאוד אוהבת

טל205

New member
כחול צהוב ירוק ולבן

בסוף זה מה שיצא לי חחחח סתאאאם. לבנתיים אני חושב שאלך על צהוב בננה כמו שחנית אמרה(גם אחותי הציעה לי) את הבית צבעו ב2 צבעים, מנגו ושמנת... נחמד. אז זהו, צבע אחד צהוב בננה יש לי עוד 2 קירות. לא יודע אם ירקרק יתאים כי יש לי רהיטים כהים.. חום..

סימפתי

New member
ל טל205 החמודה, הצטרפי לקבוצת תמיכה

טל205 יקרה שלום היום יש קבוצת תמיכה לכל נושא בעולם... את מוזמנת להצטרף. בהצלחה!!

Barvazoom

New member
אחרי שקראת לו בחורה הוא יצטרך...

קבוצת תמיכה בהחלט!!

למעלה