יצירות

יצירות

יש בבית כל מיני דברים של אמא,מוצרי איפור ,היא כתבה הרבה שירים ואפילו שרשראות מחרוזים.. בגלל שאני אוהבת חרוזים חשבתי לעשות מהחחרוזים משהו אבל מצד שני אני לא יודעת אם כדאי לפרק..

yaeli20

New member
לדעתי

גם לי יש תכשיטים של אמא שלי ובשנות השמונים היה מאוד באופנה כל התכשיטים מחרוזים, אני אישית לא הייתי מפרקת כי אני אוהבת לחשוב שאמא שלי הייתה הולכת איתם... כנ"ל הטבעת נישואין שלה שיום אחד אני ארצה להתחתן איתה... שמעתי על מישהי שמשתמשת באיפור של הבת שלה (שנפטרה) אבל מאוד בקמצנות כי היא מפחדת שזה יגמר, מצד שני זה מה שגורם לה להרגיש עוד יותר קרוב אליה... אם תחליטי בכל זאת לפרק את התכשיטים אולי תעשי לעצמך תכשיט מכל החרוזים? דבר אחד שלדעתי חשוב שתעשי אם תחליטי לפרק אותם זה לשאול את שאר בני המשפחה הקרובה (אבא והאחיות שלך) אם זה יפריע להן...

eshkolit32

New member
תחשבי טוב לפני שאת מפרקת

את השרשראות....אולי את יכולה להשתמש בהן כמו שהן? בקשר לשירים - את יכולה לקחת שיר ופשוט לכתוב אותו על נייר יפה או להדפיס באיזשהו מקום ולמסגר את זה במסגרת מיוחדת.

או ש

אני אשאיר חלק וחלק אשנה.. גם ככה הן לא ממש גמורות..ובקשר לשירים,מסתבר שהיא כתבה ממש המון,אז יש לנו מלא דפים שאספנו .. חוץ מזה יש לי הרגשה שאומרת לא לגעת בזה בכלל.. השרשראות מילא,אבל השירים זה דברים אישיים ולמרות שהיא לא כאן,אולי זה היה פוגע לה בפרטיות..

eshkolit32

New member
זה באמת תלוי

איך היא. התייחסה לזה כשהייתה בחיים? היא דיברה על השירים? רצתה לפרסם אותם, לא רצתה....את יכולה להתייעץ עם אבא שלך. זה יכול להיות נושא טוב לשיחה ביניכם, את לא חושבת...? חוצמזה: לא חייבים אם נראה לכם לא מתאים ללכת ולעשות הפקה ולהוציא ספר. אבל אולי רק לקחת שיר אחד ולמסגר אותו אצלך בחדר זה יכול להיות משהו אישי ופרטי, זיכרון יפה שלך מאמא שלך שיהיה אצלך בחדר. לא יודעת, בגלל שאני בעצמי כותבת זה נשמע לי רעיון מקסים... אבל שוב, זה תלוי בגישה שהיתה לאמא שלך בענין.

A GIFT OF LOVE

New member
אישית

אני לא הייתי מפרקת, לא נוגעת בכלום, רק משאירה למשמרת.. אני טיפוס כזה... אבל הכל לפי בחירתך כמובן! שירים- אני גם טיפוס שכותב הרבה ואם הייתי יודעת שכשהלך הם יהיו בידי ביתי הייתי רוצה בדיוק מה שאשכו אמרה- שהיא תתלה חלקם מול עיניה, דווקא את אלא שמעודדים.. אבל כמובן- עשי כרצונך! ואם בא לך תעדכני, מעניין יהיה לשמוע מה עשית בסוף.. בהצלחה!

LiorShap

New member
לפי דעתי

לא כדאי לך לגעת בזה,כי מי יודע אולי אחרכך תתחרטי ... אני בכל אופן לא מעיז לגעת במגירה של אמא שלי...אני מציץ שם מדי פעם,אבל לא יותר מזה...

למעלה