יצירה שלי - Wrong

• פותח הנושא Funkd
  • פורסם בתאריך

Funkd

New member
יצירה שלי - Wrong

אתמול בלילה היה לי רעיון לאיזה טראנס (שחשוב לציין שאני לא ממש אוהב טראנסים..שלא לדבר על לשמוע סתם לכיף) אז ישבתי איזה שעתיים על הקיובייס עם הרעיון וזה מה שיצא: (אני לא סגור אם זה טראנס..ביט..טכנו..לא מבין באזור הזה.. :) ) http://beta.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=3FBF1BD6B24720C5 אני מניח שיש פה אנשים שכן שומעים טראנסים..ובעצם גם אנשים שלא.. אשמח לקבל תגובות כנות על היצירה, איך לשפר מה כן מה לא...וכו'. (כמובן שזו גרסה ראשונה והיא עוד תעבור שנויים) תודה מראש.

Funkd

New member
לא הבנתי..(ועדיף שזה ישאר ככה)

ואני מבקש להשתדל לא סתם לכתוב תגובות .. תשמעו ותכתבו מה אתם חושבים.. תודה..

malul888

New member
אחי אל תתיחס

אל תתיחס לקנאים שסתם קוטלים ובחיים שלהם לא בנו טראק או שמו אותו פה... אבל עדיף שהייתה יוצר מוזיקה שאתה אוהב... דרך אגב הקטע חמוד

אז אני אתן לך תגובה אמיתית מאח לאח

הסאונדים לא עדכניים לגמרי הטכניקה נשמעת בדומה לאורגנית קסיו ישנה אתה צריך לשפר טכניקה יותר רוורסים יותר הכפלות יותר מלודיקה דרמתית אל תתייאש הכל בא עם הזמן לך על זה תתעדכן בסאונדים טובים תתחיל לפתח טכניקות ועבודת מידי משוכללת ככה תתקדם אל תיעצר באותו מקום שאתה נמצא בו י'לה אחי.. סע לשלום!!! בהצלחה לך ולכולנו!!!

Funkd

New member
תודה רבה רבה!

אין תגובה יותר טובה מזו ! ועכשיו אני אחזור לעבודה. (שוב תודה, לפחות תגובה אחת נורמלית)

למעלה