יצירה עם נסורת

ofra9

New member
יצירה עם נסורת

אני רוצה להכין בגן ירקות מנסורת. אני לא זוכרת את היחס בין הדבק לקמח ולנסורת. האם מוסיפים מים? אשמח לקבל תשובה בהקדם.

נוגינוג

New member
עיסת נסורת

הכי פשוט בעולם לזכור את המתכון : 7 כוסות נסורת 7 כוסות קמח 7 כוסות מים במידה והעיסה דביקה הוסיפי עוד נסורת ( בשום אופן לא קמח ! ) בהצלחה !!!

ofra9

New member
תודה

נונינוג תודה רבה. כמה זמן לוקח לעיסה להתיבש. ואיך הכי טוב לעשות זאות

נוגינוג

New member
עיסת נסורת

זמן הייבוש תלוי במזג האוויר, אבל בעיקרון... משהו כמו 3 ימים בתוך הגן. יש בעייה אחת קטנה בעניין שאין לי מושג איך לפתור אותה... כעבור שבוע בערך מזמן הייבוש העיסה מעלה עובש, ולא נותרת ברירה אלא להשליך אותה לפח. אולי אם נמרח את העיסה לאחר הייבוש בדבק פלסטי זה ימנע את העובש, אך זה לא משהו שניסיתי, כך שאין לי מושג אם זה יצליח... אם יש לך פתרון תעדכני גם אותי. אשמח ללמוד !!! בהצלחה !|סלינק|

לדעתי אם מוסיפים מלח או אקונומיקה

מכיוון שעם הילדים לא מומלץ אקונומיקה כמובן - אז מלח, זה דומה לעיסת נייר כאשר לתערובת קמח ומים מוסיפים כנ"ל. אשמח לשמוע אם ניסיתן והצליח. אם זה לא היה ברור אני לא ניסיתי אבל לדעתי זה יעבוד.

לא ידעתי שיש כזאת עיסה ולפני

שבועיים שלושה עשיתי עיסה מנסורת וחול ודבק פלסטיק לא קיבל שום עובש .

מירה בשלווה נכון שלא יהיה עובש כי

אין קמח בתערובת תוכלי לתת מתכון יותר מדויק בא לי לנסות עם הילדים תודה

האמת שאני לא יודעת כמויות

לקחתי נסורת גסה כי זה מה שהיה לי עדיף נסורת דקה יותר נעים למגע והוספתי חול ודבק עד למרקם של עיסה שניתן לפסל בה . הינחתי על דף נייר שציירתי עליו חמסה ויצרתי חמסה יצאה מאוד יפה .

ofra9

New member
עיסת נסורת

תודה ושוב תודה. מבטיחה להדכן בהמשך. מחר אני מכינה בגן.

למעלה