יצירה לפסח
א אמא של ים New member 23/3/03 #2 סליחה על ההתפרצות.. אבל אני לא מצליחה להכנס לדמויות עצמן (עם הדגים הסתדרתי...) זה במין לופ כזה, כל הזמן מעביר מדף אחד למשנהו, אבל באף אחד מהדפים אין את הדמויות עצמן... איך מגיעים לדמויות? תודה
סליחה על ההתפרצות.. אבל אני לא מצליחה להכנס לדמויות עצמן (עם הדגים הסתדרתי...) זה במין לופ כזה, כל הזמן מעביר מדף אחד למשנהו, אבל באף אחד מהדפים אין את הדמויות עצמן... איך מגיעים לדמויות? תודה
ר רות333 New member 23/3/03 #3 כדי להגיע לתמונות צריך לקנות את את הספר. אז כדאי לך להשתמש בדמויות אחרות או בדמיון, או............. לשלם להם.
כדי להגיע לתמונות צריך לקנות את את הספר. אז כדאי לך להשתמש בדמויות אחרות או בדמיון, או............. לשלם להם.
א אמא1 New member 23/3/03 #4 אם אני לא טועה כאן הקישור לדמויות הבסיס שעליהן מלבישים את כל הבגדים, שיער וכו'
א אמא של ים New member 25/3/03 #10 לאמא1 - משום מה אני לא מצליחה להדפיס את הדמויות ואת יתר הדפים ששלחת, למעט אחד שכן הצלחתי. יש משהו שאני צריכה לדעת בהקשר של ההדפסה של דפים אלה?
לאמא1 - משום מה אני לא מצליחה להדפיס את הדמויות ואת יתר הדפים ששלחת, למעט אחד שכן הצלחתי. יש משהו שאני צריכה לדעת בהקשר של ההדפסה של דפים אלה?
א אמא של ים New member 26/3/03 #13 אוקיי, הנה הפתרון באתר יש הסברים מה עושים אם יש בעיות הדפסה. מבין כל האופציות שהועלו שם, בחרתי להעתיק את הדמויות למסמך וורד ולהדפיס שם. מודפס בלי בעיות.
אוקיי, הנה הפתרון באתר יש הסברים מה עושים אם יש בעיות הדפסה. מבין כל האופציות שהועלו שם, בחרתי להעתיק את הדמויות למסמך וורד ולהדפיס שם. מודפס בלי בעיות.
א אמא של ים New member 23/3/03 #7 המון תודה ../images/Emo20.gif אני לא גננת, אבל קוראת המון בפורום המקסים שלכן ועושה שימוש בהמון רעיונות שאני מוצאת פה לעבודה עם הבנות שלי. ושוב המון תודה.
המון תודה ../images/Emo20.gif אני לא גננת, אבל קוראת המון בפורום המקסים שלכן ועושה שימוש בהמון רעיונות שאני מוצאת פה לעבודה עם הבנות שלי. ושוב המון תודה.