יצירה - זה שם המשחק

noa128

New member
יצירה - זה שם המשחק

היום נפל לי האסימון. היום שמתי את האצבע על מהי התחלה חדשה בעיניי, ומהו המכנה המשותף להתחלות שעשו לי רוח רעננה וטובה בלב, ומבט קדימה אל האופק. יצירה. עסק חדש, קשר עם איש חדש, הריון, בית שטרם עוצב או נבנה. בכל אלה - והרבה אחרות - נוצר/נולד משהו חדש, נקי, משוחרר מכתמי העבר, מלא תקוה לעתיד טוב יותר. או לפחות כזה שאפשר להאמין עליו שעומד בכבוד בכל ההגדרות האלה. יצירה - זו המנטרה שעושה לי את זה. ולכם? מהי המילה שתתאר בעיניכם, בתחושת הבטן שלכם, בדמיונכם - התחלה חדשה?

אש בקרביים

אצלי ההתחלה ברורה וחדה כשההתלהבות לעשיה בוערת כמו אש בקרביים. כשזה בא אני יודעת שזהו-זה. א-פרופו התחלה, אני עומדת לסיים דף שהיה חדש פעם - תואר שני במסלול מואץ. שקועה עמוק בשיעורים/מבחנים/עבודות (בנוסף ליתר החיים) בשלושת השבועות הבאים. האש שהיתה בקרביים כשהתחלתי איננה בוערת כמו אז אבל אני מה-זה-מרוצה! עד סוף ספטמבר אני מסיימת את כל החובות ואז יתחיל דף חדש בלוח השנה שלי!

גריפון

New member
התחלה חדשה, בשבילי

היא קודם כל התנתקות מהישן. הואקום המפחיד הזה שנוצר לפעמים אחרי שיוצאים ממערכת יחסים הוא זה שיאפשר את ההתחלה החדשה. אתה מעמיד את עצמך בפני עובדה: מכרת את הדירה. התפטרת מהעבודה. הקליר קאט הזה הוא התחלת ההתחלה. האש בקרבים שגולת מדברת עליה - הו, יותר טוב שתהיה שם... אבל גם אם אין, בשבילי - העמדת עצמי בפני עובדה מוגמרת היא הסטארטר של השינוי.

למעלה