יציבות של 1930

danielshar

New member
יציבות של 1930

ראיתי ב- zap שרוב התגובות נוגעות לחוסר היציבות של המכשיר (האם מערכת ההפעלה 2003?). אחד הדברים שהכי מפחידים אותי זה שהמכשיר יתקע במהלך נסיעה עסקית. האם מישהו יודע משהו על יציבות המכשיר?

AYELET1

New member
../images/Emo32.gifהצצתי ב-ZAP

ונקרעתי מצחוק מסתבר שאפילו הם בדעה שאם כבר פוקט, אז שיהיה פאלם

AYELET1

New member
קלטתי ../images/Emo12.gif

וגם חיפשתי עוד מספר דברים ב-ZAP- הבדלים מזעזעים של 1:2 ויותר...

nbvcvfh

New member
אתה בטח מתכוין למחיר המשלוח הנמוך:-

מי מסבסד להם משלוח במחיר נמוך כל כך למכשיר יקר כ"כ, זו שערוריה!

castroman

New member
היו בעיות בעבר של מספר תוכנות

שלא עבדו טוב על 2003, אבל כיום רוב בתי התוכנה הוציאו גירסאות ל2003 שעבודות מצוין.

AYELET1

New member
בקשר לחשש הכבד מהתקעות

הקפד לגבות כל יום את החומר ע"ג הכרטיס (אינני יודעת אם ה-1930 מגיע עם תוכנת iPAQ Backup, אבל אם לא, אני מניחה שניתן לרכוש תכנה צד שלישי כזו) ואז אם המכשיר יתקע בצורה ששום סופט ריסט יוציא אותו מסזה, קיימת האפשרות להארד ריסט ושחזור בצורה כזו אתה מפסיד את מה שהיה ביום האחרון אך: 1. הסיכוי לאסונות מהסוג הזה קיים בכל מכשיר. השאלה מה הסבירות הריאלית לאסון קולוסאלי כזה... לדעתי היא נמוכה, אך אין לי סקרים ביד (אם הדבר היה מתרחש בתכיפות גבוהה, כנראה שום איש עסקים לא היה מעז לקחת מכשיר כזה) 2. אם נוסף לך חומר חיוני במיוחד, עושים גיבוי מיידי (כך אני נוהגת כשמדובר בכל מכשיר, כולל ה-PC)

ron20

New member
אני לא שמעתי על שום בעיה ספציפית

שקשורה ל 1930 ... כמו שאביאל כתב, רובן המכריע של בעיות היציבות נובעות מתוכנות - בתחילת דרכה של WM2003 היו בעיות תאימות לתוכנות של 2002 - היום זה כבר כמעט ולא קיים. עדיין יש תוכנות שיכולות לפגוע ביציבות ולכן מומלץ להתקין תוכנות בהדרגה ועל סמך המלצות. בכל מקרה לא מדובר על בעיות ספציפיות ל 1930 ... זה נכון לכל מכשיר... ולכן כפי שאמרה איילת מומלץ לגבות, ואם כבר לגבות אז כאיש עסקים כדאי שקובץ הגיבוי יהיה זמין (על כרטיס ה SD) תוכנת הגיבוי שמצורפת למכשירים היותר יקרים של HP היא Sprite Backup (אמורה להיות מצורפת ל 1930 גרסת נסיון) ניתן לקבוע בה גיבוי יומי אוטומטי ולהוריד את הדאגה מהראש. יש כמה חלופות אחרות אבל תוכנת גיבוי ושחזור היא בגדר חובה.

למעלה