אולי אתה תצחק ,
אבל בזמנו זה היה מתוך ספר. הפגישה הראשונה שלי עם הרפואה הסינית היתה כשהתחלתי ללמוד הנדסה בבן גוריון , והלכתי לטיפול בדיקור בגלל בעיות בריאות קשות שהיו לי. זה היה ב"כללית רפואה משלימה" בבאר שבע. אומנם המטפל שם לא הכי הצליח לעזור לי , אבל הוא אמר כמה פעמים חזור והדגש "צ'י גונג יעזור לך". בכל אופן הרגשתי זרמים וכל מיני דברים נחמדים בזמן הטיפול , אז עזבתי את ההנדסה והלכתי לכיוון רפואה סינית. זה היה באמצע שנה , והיה לי סמסטר פנוי אז קניתי את הספר של ל.ו. קרני על צ'י גונג , ועשיתי עמידות עמוד כ20 דקות ביום. זו היתה הפגישה הראשונה שלי עם צ'י ומרידיאנים , ומאז הנושא הזה מרתק אותי. העמידות גם עזרו לי מאוד מהבחינה הבריאותית. אני הייתי בטוח שכאשר לומדים רפואה סינית , עיקר הלימוד הוא להרגיש אותם , וקצת התאכזבתי כשהתברר לי שהלימוד בעיקרו תיאורטי ופחות חוויתי , ובאמת בהמשך פיתחתי את השיטות שלי להרגיש אותם. כמו כן מאז לא אותו סמסטר לפני הלימודים כמעט לא חזרתי לעשות אותן. אני חושב שמבחינה מסוימת עדיף היה להשקיע 4 שנים בעמידות עמוד ולהוריד את כמות הלימוד התיאורטי בחצי ... בלימודים שלי גם הכרתי את רז אורן (פעם שאלתי אותך ואין לכם קשר משפחתי . ..) והוא גם מתרגל המון עמידות עמוד. זה בקיצור . . .