יציאת VGA בלבד -חסרון?

jdsalinger

New member
יציאת VGA בלבד -חסרון?

אחרי התלבטות הבנתי שהמחשב הכי זול ואמין, בעל היתרונות שאני מחפשת (בעיקר המשקל והגודל) הוא הVOSTRO 1310 של DELL הוא היה יכול להיות מושלם למעט העובדה שאין לו יציאת S-VIDEO או DVI ויש לו רק יציאת VGA! הבנתי שיש קושי לחבר את המחשב לטלוויזיה עם יציאת VGA ולעתיד לבוא עדיף את ה DVI (למרות שלי אין בעיה אם היה רק S-VIDEO). הXPS 1330 יקר מדי בשבילי למרות שהוא בעל פחות או יותר אותן תכונות שאני מחפשת. ואני שוקלת להתפשר על הinspiron 1525 (כשההתפשרות היא בעיקר על גודל המסך והמשקל). עד כמה חוסר הS-VIDEO וקיומו של הVGA בלבד הוא באמת חסרון? אני מאמינה שהם לא כאלה טיפשים שם בDELL ובטח הייתה איזשהי מחשבה מאחורי היציאת VGA בלבד, אבל למה?

ypm

New member
הווסטרו עסקי ולא ביתי, בעסק מחברים למקרן .

jdsalinger

New member
אז, מה עוד מומלץ חוץ מDELL ים שציינתי?

או שעדיף להשקיע עוד 1500 ש"ח בXPS ? (למרות שעכשיו קראתי באחת ההודעות על בעיית התחממות לא סבירה?) או להתפשר על ה1525 INSPIRON ? (הוא מחשב סביר? מומלץ?)

jdsalinger

New member
זה אמור לפגוע באיכות או משהו?

אם יש בכלל איכות.. אני לא ממש מבינה בהבדלים בין כל היציאות... (תודה על הנחישות, אגב :) )

ypm

New member
RoyBO אמר שלא בטוח שזה יעבוד

צריך שמישהו מהפורום יבצע את הבדיקה בביתו למען הכלל !! מקור

jdsalinger

New member
Damn

למה לא יכול להיות המחשב המושלם במחיר המושלם? (או שיהיה פשוט יותר לגור בארה"ב בעצם)

jdsalinger

New member
והאם תוכל ללחוש לי את הדגם?

אני אוהבת לפנטז על המחשב שאני הולכת לקנות לפחות חודש-חודשיים לפני הקנייה ולדעת את מיקום כל הכפתורים בעל פה.

למעלה