יציאת SPDIF במחשב ACER

enduro03

New member
יציאת SPDIF במחשב ACER

שלום, ברשותי מחשב ACER מסדרת ASPIRE מדגם 5612, ברצוני להשתמש ביציאה האודיו הדיגיטלית(SPDIF)של המחשב ומן הסתם היא כניראה מסתתרת ביציאת האוזניות של המחשב,איזה כבל אני צריך בדיוק? תודה מראש

bar666xp

New member
כבל S/PDIF מין הסתם.

הכל תלוי לאן אתה מחבר... אם זה לריסיבר שיש בו חיבור S/PDIF סיב אופטי ישמש לחיבור. מומלץ ליבדוק כי הראש/מחבר יתאים לחיבורים בנייד וביעד/רסיבר.

enduro03

New member
אין יציאת SPDIF יעודית...

בנייד(לפחות לא אחת הניראית לעין)אני יודע כי בחלק מהניידים היציאה הדיגיטלית היא חלק מיציאת האוזניות. האם קיים מעיין מתאם USB ליציאת אודיו דיגיטלית?

Y. Welis

New member
לא ראיתי אחד כזה, אבל חפש אחר כיסוי גומי אפור

זה בד"כ המכסה של יציאה כזו, שאסור להשאיר פתוחה מחשש לאבק.

bar666xp

New member
יש יציאת S/PDIF היא השמאלית מבין...

שלושת מחברי האוודיו {תמיד עד כמה שזכור לי אבל תבדוק שהאופציה פעילה בהתקנים ותציץ פנימה באחד המחברים תיראה אור אדום}... העיניין הוא שרוב הסיבים האופטיים מגיעים עם ראש בומבסתי בהשוואה למחבר במחשב. בעיקרון רוצה ביכלל פיתרון זול מעוד... חוט דייג עבה ברוב המקרים הוא מספיק טוב כדי לשמש כסיב אופטי.. החיסרון אין ראש בקצה שיחזיק את הסיב שלא יצא ממקומו. בריסיבר בדר"כ יש מחבר מלבני או מרובע לא זוכר במדויק... הכי פשוט {בהנחה שיש לך רסיבר שיש בו כניסת/חיבור S/PDIF} קח סיב אופטי כל שהו אפילו חוט דייג ונסה לבדוק אם זה עובד כראוי או אפילו עובד אבל לא נותן את האיכות שאמור לתת... אז חפש כבל S/PDIF... שיתאים מצידו האחד למחבר במחשב ומצידו השני לרסיבר.

JLebowsky

New member
כנראה שמה שאתה זקוק לו הוא

מתאם אופטי מחיבור toslink שביציאת האוזניות של המחשב לכבל אופטי "סטנדרטי". כלומר אתה צריך את המתאם שבתמונה הימנית בקישור הבא ואז לעשות שימוש בכבל אופטי רגיל שיחובר לרסיבר מצד אחד ולמתאם שמחובר למחשב הנייד מצד שני.

enduro03

New member
חפשתי את ה...

אותו אור אדום של הקרן אך לא מצאתי,לדעתי אין בנייד הזה יציאת SPDIF בכלל! בטעות הטעתי אתכם,דגם המחשב הוא ASPIRE 5040 ,ולא מצאתי שום איזכור לגבי יציאה דיגיטלית בשום מקום ב-MANUAL אך ב-REALTEK HD AUDIO MANAGER כן מופיע הגדרת SPDIF(אולי זה קיים ב-DEFAULT שלו!) בכל אופן יש למישהו המלצה למתאם USB שנותן יציאת SPDIF? ותודה רבה לכל העונים.

bar666xp

New member
אני מתחיל לחשוב שההסבר שלי לא היה טוב אולי?

אז הינה לך תמונה והסבר... רואה את הV מושתק לא יהיה אור הוא מנוטרל/מושתק. אאל"ט לרוב הדיפולט הוא מנוטרל/מושתק. הסיבה העיקרית לכך זמן סוללה.

למעלה