יציאת Birth הוקדמה!!

ערן1987

New member
יציאת Birth הוקדמה!!

במקום לצאת ב-5/11 ולהתחרות בסרט The Incredibels שאמור להיות אחד מלהיטי השנה,הסרט הוקדם לסוף החודש,או יותר נכון ל-29/10. הדבר הזה אומר שהסרט יתחרה ב-It's All About Love,Enduring Love(ששניהם יופצו באיזה 20-30 בתי קולנוע,כנראה),בסרט המתח/אימה Saw ובסרט הדרמה המוסיקלי Ray(שאומרים שעליו ג'יימי פוקס יזכה באוסקר) בכל מקרה,לדעתי ההקדמה הזאת מאוד טובה!

shiray

New member
ואוו זה כבר ממש ממש קרוב!

ואתה דאגת שהסרט לא ייצא בזמן בכלל... והוחלט אם גם Birth יוקרן בהתחלה במעט בתי קולנוע גם כן?

ערן1987

New member
כי הטריילר יצא יחסית ממש מאוחר

איזה חודשיים לפני.. בד"כ לסרטים יש טיזר(ואפילו טריילר)איזה חצי שנה לפני היציאה בקשר לכמות בתי הקולנוע,אני עדיין לא יודע.. אני מאמין שההתחלה תהיה ממש קטנה,באיזה 50 בתי קולנוע ואז זה ייגדל.. כשאדע יותר אכתוב כאן

shiray

New member
הסרט נראה לי מתאים להפצה מוגבלת

כמו שהיה ל"השעות" שכמה זמן הוקרן בממש מעט בתי קולנוע, אנשים נדחסו לאולמות ואז כשהוא הופץ בהפצה בכל ארה"ב הוא הצליח...

shiray

New member
או או פתאום עליתי על זה!!!!

זה יום אחרי שהפרסומת של שאנל עולה!!! איזה ענק זה יהיה אם לפני הסרט תהיה את הפרסומת!

ערן1987

New member
הערכה להפצת Birth בארה"ב

לפי הערכות,הסרט יופץ בסופ"ש ה-1 שלו בכ-450 בתי קולנוע.. המספר יכול לעלות ולרדת,אבל אני מופתע מהכמות הגדולה(יחסית) שבו הסרט נפתח,ציפיתי שייפתח ב-80 בתי קולנוע בכל מקרה,אני מהמר שב-2 או 3 סופ"שים שאחרי כמות בתי הקולנוע שבו יופץ הסרט יגיע לכ-1000

למעלה