יציאות

• פותח הנושא taod
  • פורסם בתאריך

taod

New member
יציאות

כמה פעמים ביום (אם כל יום) בערך אתם מוציאים וממה זה נובע. פשוט אמרו לי שיציאות תכופות של פעמים או יותר ביום נובעות מחילוף חומרים מהיר אשר אני אכותי כמו חילוף חומרים איטי, כי לא כל החומרים הנחוצים נספגים ב-100% וזה יכול להאט את העלאת המשקל, יחסית לאנשים אחרים. את המידע הזה קיבלתי מאדם שאינו מומחה ואני רוצה לדעת אם זה נכון. בתודה taod

Rיקש

New member
הממ... הממ...

בוא נדון ביציאתינו, אתה אומר?...
האמת היא שזה פחות או יותר קובע את שעת האימון שלי, אין מצב שאני אלך לאימון כל עוד לא היתה לי יציאה (אלא אם כן זה בבוקר - אין מה שיצא) ועוד דבר, כאשר אתה אוכל בצורה מספקת, תהיה לך יציאה אחת ביום. (ללא יציאה עוקבת בלילה או בבוקר אחרי) ככה ממש אפשר לדעת אם אכלת יותר מדי. ** כל זה תאוריות שאני המצאתי ובחנתי על עצמי - אין לראות בזה הנחיה מבן אדם מקצועי. Rיקש.

מוסקיטר

New member
קיבלתי הסבר אתמול

שמערכת העיכול היא מערכת עצלנית. במידה ומתקיימת פעילות גופנית סדירה מקבלת מערכת העיכול תמיכה וסיוע ע"י הפעלת הגוף ומסייעת בכך לתהליך העיכול ,מייעלת אותו ומזרזרת אותו. עוד הוסבר לי שללא פעילות גופנית כלל מתקיים מחזור עיכול של 24 שעות כלומר שהמזון שוהה יותר זמן במערכת העיכול ומתקיימות יותר משתי יציאות בממוצע,ובעת פעילות גופנית סדירה מחזור הזמנים קטן מ24 שעות ומספר היציאות אמור לרדת ל2 שמקתבעות על זמנים קבועים. מקווה שלא עשיתי סלט מהנתונים

אלי ו.

New member
אין קשר בין מטבוליזם ליציאות

המטבוליזם (במונחים לא מדעיים כמובן) הוא כמות הקלוריות שהגוף שלך מוציא. זה לא קשור לכמות או תזמון היציאות. המטבוליזם נקבע לפי גנטיקה, הרכב גוף (שריר דורש הרבה יותר קלוריות משומן) ופעילות. היציאות קשורות יותר לגנטיקה וסוג האוכל שאתה אוכל. אם תקפיד על דיאטה עתירת סיבים יהיו לך יותר יציאות. (ירקות, פירות, קטניות, שיבולת שועל, סובין וכו´) סיבים גם סופגים חלק מהשומן במערכת העיכול ואולי זה מה שההסבר שכתבת מתכון.

למעלה