יציאות למתן יש יציאות רכות אולי 4-5 ביום לאחרונה ,זה בסדר? ניראה לי הרבה יירד במשקל ?
מ מתולתלת היחידה1 New member 11/5/06 #1 יציאות../images/Emo4.gif למתן יש יציאות רכות אולי 4-5 ביום לאחרונה ,זה בסדר? ניראה לי הרבה יירד במשקל ?
יציאות../images/Emo4.gif למתן יש יציאות רכות אולי 4-5 ביום לאחרונה ,זה בסדר? ניראה לי הרבה יירד במשקל ?
א אביטלתל New member 11/5/06 #2 מה זה לאחרונה ? כמה זה זה כבר ככה ? יומיים ? שבוע ? חודש ? האם זה פשוט קקי רך יותר מהרגיל הוא ממש נוזלי, עד כדי שלשול ?
מה זה לאחרונה ? כמה זה זה כבר ככה ? יומיים ? שבוע ? חודש ? האם זה פשוט קקי רך יותר מהרגיל הוא ממש נוזלי, עד כדי שלשול ?
מ מתולתלת היחידה1 New member 11/5/06 #3 בערך שבוע ויציאות רכות לא נוזלי ולא קשה, רך! אבל יציאות 4-5 פעמים ביום? בדרך כלל יש לו 2-1 יציאות ביום.
בערך שבוע ויציאות רכות לא נוזלי ולא קשה, רך! אבל יציאות 4-5 פעמים ביום? בדרך כלל יש לו 2-1 יציאות ביום.
א אביטלתל New member 11/5/06 #4 משהו השתנה בתזונה שלו ? לדעתי זה לא מאוד מדאיג אם אין סימנים מדאיגים אחרים כמו הרגשה רעה או חוסר תיאבון וכו'
משהו השתנה בתזונה שלו ? לדעתי זה לא מאוד מדאיג אם אין סימנים מדאיגים אחרים כמו הרגשה רעה או חוסר תיאבון וכו'