יציאות רבות

mali345

New member
יציאות רבות

1. בני בן חודש וחצי ניזון מהנקה מלאה והיום כל פעם שבדקתי לו את החיתול יו לו יציאות, פעמיים ביום היציאות היו מלאות וכל השאר זה כאילו שהיה לו גזים ובגלל זה יצא לו קצת צואה, האם זה נורמלי? 2. ועוד שאלה והיא שלקראת הערב הנקתי אותו משני הצדדים בערך כ- 40 דקות ואחרי בערך חצי שעה הוא לא היה רגוע והנחתי לי שהוא עדיין רעב אז הנקתי אותו שוב ובכל זאת אחרי שעה הוא רצה שוב לאכול אז הכנתי לו 90 CC סימילאק (שקניתי ליתר בטחון) והוא כמעט סיים הכל. מה זה אומר לגבי? האם נגמר לי החלב? והאם פעלתי נכון? מחכה לתשובתכן.

פוקי one

New member
שלום לך

בענין היציאות לא נראה לי שישנה בעיה, מדוע את חושבת שהיו לו גזים? הוא אינו רגוע? בהנקה אין כללים לגבי היציאות. לגבי ה הנקה לפני השינה, התוספת שנתת לו כלל אינה מעידה על חוסר בחלב אצלך, יכול להיות שבשעות הערב הגוף שלך מיצר פחות- עיף, רעב, אך את נותנת לו לינוק הוא מיצר את כמות החלב שהתינוק שלך זקוק. אני אישית מכירה מקרוב את הבעיה הזו של שעות הערב, ולכן אנימוסיפה בקבוק אחד לפני השינה באופן קבוע. כיום התינוק שלי בן 7 חודשים, יונק מלא ולפני השינה מקבל תוספת של בקבוק אחד+דיסה. אני לא יודעת אם זה היה חסר לו כשהוא היה קטן יותר, אבל כל אמא מכירה את עצמה ובשביל השקט הנפשי שלי, אני נותנת לו בקבוק לפני השינה ויודעת שהוא ב100% לא נשאר רעב. וההנקה הולכת לי יופי. כך שזה לא אומר שתוספת בקבוק פוגעת בהנקה. הכל תלוי באמא.. בסבלנות ובעקביות, אם את מרגישה לא רגועה , יש את האופציה הזאת.. בהצלחה!!!!

למעלה