יש אלף ואחד תפקידים אם הם משרתים בשטחים אז כןןןןןןןן חפרתם!
M Mor Holon New member 12/10/06 #21 מה התפקיד שלך? את בגבעתי? איך את תומכת לחימה ואת כל היום פה? יש לך איזה חיילצ'יק סגלגל להכיר לי?
I IrIsH BaBe New member 12/10/06 #22 לא ולא ולא ולא ולאאא חח אני לא בגבעתי אני סמבצית קשר באוגדת עזה ואני תומכת לחימה וכל היום פה, כי יש לי אינטרנט אזרחי בחמל, ואני סוגרת שבת ומשעמם פה טילים וחיילים סגולים יש פה בשפע, תבואי לעזה
לא ולא ולא ולא ולאאא חח אני לא בגבעתי אני סמבצית קשר באוגדת עזה ואני תומכת לחימה וכל היום פה, כי יש לי אינטרנט אזרחי בחמל, ואני סוגרת שבת ומשעמם פה טילים וחיילים סגולים יש פה בשפע, תבואי לעזה
B B i g B New member 12/10/06 #27 בעקרון... כל עוד רמת הפעילות שלך היא לא א+, את לא נחשבת תומכ"ל. ועד כמה שידוע לי רמת הפעילות של סמבצית קשר באוגדת עזה היא א' בלבד.
בעקרון... כל עוד רמת הפעילות שלך היא לא א+, את לא נחשבת תומכ"ל. ועד כמה שידוע לי רמת הפעילות של סמבצית קשר באוגדת עזה היא א' בלבד.
מ מיקה ברקיקה2 New member 12/10/06 #23 כן גם צוערים במגמת נחשון יוצאים עם נשק הביתה, לפחות בבה"ד 1. בהכנה ובהשלמה אני מניחה שזה משתנה...
ח חיוך של נצחון New member 12/10/06 #25 יציאה עם נשק תקבלו הוראות מהמפקדים.. מי שצריך לצאת עם נשק ייצא ומי שלא, לא ייצא. מה כזה דחוף לדעת?