יציאה מתאילנד

g7007

New member
יציאה מתאילנד

כמה משלמים מס ביציאה מתאילנד האם משלמים את אותו סכום גם אם שוהים פחות מ48 שעות תודה מראש

kogawa

New member
מס נמל הוא על שימוש בנמל

ללא כל קשר למספר השעות שנמצאים במדינה. השרותים של נמל תעופה ממומנים ע"י מס היציאה, ולפעמים נכללים במחיר הכרטיס (כמו שנהוג בארץ) ולפעמים אינם נכללים בכרטיס. כמה זה בשקלים? בפעם האחרונה שיצאתי מתאילנד מחיר השימוש בנמל היה 500 באט שזה כחמישים שקל (אם זכור לי נכון).

jackEN

New member
כנראה שאפשר בלי מס, אם יוצאים

לפחות מ- 24 שעות. ביום ראשון אהיה שם ל- 7-8 שעות ואבדוק. אבל אני חוזר רק ב- 3.6

g7007

New member
תודה אבל

אני אהיה שם ביום שישי עד יום ראשון אז כבר אדע לפניך תודה בכל זאת

sela v

New member
האם זה משנה לדעת מראש?

דבר ראשון מס נמל הסכום שלו הוא די נמוך. דבר שני אין לך ברירה. אם תצטרכי לשלם תשלמי אם לא אז לא.

g7007

New member
זה משנה רק בגלל

שעדיף לא להישאר עם באטים מיותרים או לחילופין לחפש כספומט בשדה התעופה עדיף שהסכום יהיה בכיס . לא ?

jeshu

New member
זה מס של המלך או משהו כזה זה ממש לא המס על השמוש בשדה שכלול בכרטיס הטיסה. זה משהו כמו 12$ רק בבאטים אם אני זוכר נכון והמחשבה נכונה - להגיע עם כסף מוכן ומדוייק.

SPnage

New member
זה לא מס למלך!!!

זה מס נמל, כמו שקיים בכל נמל תעופה בעולם (אפילו בארץ). יש מדינות בהן המס נכלל במחיר הכרטיס (כמו בארץ) ויש מקומות שמשלמים בנפרד בשדה התעופה. ומי שנתקע בלי כסף, יש שם מכונות אוטומטיות להחלפת כסף מזומן אז לא לדאוג.

../images/Emo124.gif משלמים בכל מקרה!!!

אני עברתי בבנגקוק רק כדי לתפוס טיסה הלאה. הייתי חצי שעה בשדה התעופה. רציתי להגיע לטיסה מוקדמת יותר, שיניתי שעת טיסה, ואז, 20 דקות לפני עלייה למטוס, התברר לי שצריך לשלם את המס המעצבן הזה. הם לא מקבלים כרטיס אשראי או דולרים, רק כסף מקומי. מומלץ מאוד להגיע עם 500 בהט לאדם במזומן כדי לשלם. (בערך 12.5 דולר)

למעלה