יציאה משוחרות

יציאה משוחרות

אני הייתי שוחר בטכני ח"א ב"ש.. רציתי לדעת אם יש דרך לצאת ממסלול השוחרות על מנת שאוכל להגיע ליחידות החי"ר הרגילות הייתי ביום סיירות אשר עברתי אבל לא התקבלתי לשום סיירת מטכלית בבקשה תביאו לי הצעות או דרכים איך לצאת מהמסלול או תשובה אם זה אפשרי בכלל. תודה מראש אוהד

murzik3591

New member
איפה אתה עכשיו../images/Emo35.gif

סיימת יב
התחלת יב
לפני גיוס

murzik3591

New member
תבדוק יחידות התנדבותיות

אם תרצה אתה יכול להתנדב והם חייבים לשחרר אותך, כל עוד זה יחידה התנדבותית.

ssohad

New member
אין עוד דרך???

כאילו עשיתי יום סיירות עברתי אבל לא התקבלתי לשום סיירת מטכלית... אין דרך לצאת מהמסלול.?? תראה אני רוצה להגיע לחי"ר... ואני מוכן לשבת בכלא אפילו....אני רוצה לדעת אם זה אפשרי בגדול כאילו אם אני אהיה עקשן מספיק אני אצליח לצאת לחי"ר רגיל???

PunkAngel

New member
ברכה...

תסרב להתפנות בבקום, תישב קצת בכלא ואז תקבל מה שאתה רוצה...

reembel

New member
תבקש זימון: צנחנים/דובדבן

זה גם התנדבות, אפילו הגדודים הרגילים של צנחנים, יש לי חבר בשכבה שעשה את זה.

ssohad

New member
אפילו ישיבה בכלא לא תעזור??

אני רוצה לדעת אם ידוע על מישהו שעשה את כבר ..... \ כאילו יצא ממסלול שוחרות והגיע לחיל ירוק

Babajista13

New member
אני מכיר אפילו 2

שסיפרו לי ישירות (!) והם באמת היו אם מדים ירוקים, אחד היה מפקד טנק בשיריון והשני משטרה צבאית אם אני לא טועה, כל אחד מהם אמר את אותו הדבר, ביום הגיוס בבקו"ם, אתה במהלך תהליך הקליטה (קבלת מדים, זריקות...) מדבר אם קצין גיוס, אז הם פשוט התבחינו ואמרו לא רוצים, והוא איכשהוא גרם להם להתגייס לאן שהם הלכו.. מילים שלהם, אין לי מושג עד כמה זה נכון

maxlvo

New member
גם אני עד

לא מכיר אותו באופן אישי, רק ראיתי מישהו שהיה שוחר ואחר כך הגיע לטכני עם מדים ירוקים (אבל אולי הוא הלך ליחידות התנדבות).

spider001

New member
אתה לא רואה קצין מיון בבקום בתור

שוחר, ולא מקבלי מדים. הדרך היחידה לצאת מהשוחרות היא סירוב פינוי עיקש ביותר.

למעלה