יציאה ממודיעין

תיחוש

New member
יציאה ממודיעין

תגידו, נשמע לכם נורמלי לנסוע שעה ורבע בבוקר ממודיעין לתל-השומר? נשמע נורמלי שצריך לנסוע דרך לטרון ולהאריך את הדרך בכ-15 ק"מ רק בגלל שלעיר עם שבעים אלף תושבים יש יציאה אחת מרומזרת מהעיר! שהבטיחו לנו ש-431 יפתח בספטמבר 2004 וספטמבר 2005 עבר ועדיין הוא סגור? אני מתחילה להבין את אלו שעוזבים את העיר היפה הזו רק בגלל שהם נשברים מהנסיעות נראה לי שבלי הפגנה גדולה ומתוקשרת מול משרד התחבורה לא יזוז כלום. מה אתם חושבים?

Yuval I

New member
כביש 431

בעיתוני סוף השבוע נמסר שהקבלן שסולל את הכביש שכח לסלול מסלול אחד והדבר התגלה רק ביום בו תוכנן לפתוח את הכביש. נראה לי שמישהו התרשל ובגדול. לא יתכן שעל טעות כזו של הפיקוח ישלמו כל תושבי מודיעין.

vv8

New member
מתי בכ"ז יפתח כביש 431

seegall

New member
אני מסכימה איתך

ומבינה מאוד את התסכול. למזלי, אני עובדת פה בסביבה ולכן לא נתקלת בבעיה הזאת ביומיום. אבל כשאני צריכה להגיע למרכז, אני משתדלת לצאת ממש ממש מוקדם כדי לא להיכנס לכל הפקקים. זה מעצבן , החוסר אונים הזה מול ה"גדולים" שם למעלה... לא יודעת מה יכול לעזור. אולי פניה לתקשורת? זה לפעמים מעורר את הפקידים והרשויות.

Angel972

New member
שעה ורבע זה המון

אולי תנסי לנסוע בדרך קצת אחרת
אישתי עושה את זה כל יום, ועד כמה שידוע לי זה לוקח 40~45 דקות

Boogi25

New member
לצערי לא בטוח שהפגנה תעזור

ואני גם לא בטוח שיבואו להפגין איתך, האנשים כאן עצלים. המלצה שלי: או שתצאי מוקדם (לפני 7:00) או מאוחר (אחרי 9:00)

moosa1

New member
בבוקר יום רביעי שעבר -

נסעתי שעה וארבעים דקות ממודיעין אל אוניברסיטת בר-אילן. מזל שלפחות הדלק במדינה הוא מאד זול ולכן נסיעה כזו לא עולה לנו הרבה כסף!

משה9

New member
היית צריכה לפנות כבר בכביש 40/444

ולא בכביש 4. ובאופן כללי: יציאה ממודיעין דרך איזור התעסוקה עדיפה, גם למי שלא גר באיזור השמשוני.

צודקת. מבחינת פקקים ודלק חישבתי

היום וזה עולה לי 45 ש"ח רק הלוך ושוב (וזה לפני התיקרות של היום בלילה...).ולא, זה לא תמיד אפשרי לצאת לפני 7:00-מה לעשות שהגנים נפתחים ב-7:00 ולא לפני? והאמת? לא פשוט לשים תינוק קטן ב-6:30 בחורף כשחושך וקר. ולצאת ב-9:00? לא פשוט לצאת ב-9:00 ולהגיע בטיסה למודיעין כדי להוציא את הזאטוט מהגן ב- 16:00. זה לא ישאיר יותר מדי זמן לעבוד....אנחנו בעצם כל כך קרובים לכל מקום אבל כל כך רחוקים. הרמזור במתקן אדם עושה פקק, והיציאה ממודיעין לא מתוכננת נכון ושם יש פקק. אוףףףףףףף! מה עושים?

ממה מיה

New member
הגעתי למסקנה שאם אני יוצאת

בשבע וחצי או בשמונה וחצ אני מגיעה כמעט באותה שעה. רק שבשמונה וחצי אני מגיעה יותר רגועה. בינתיים מנצלת את זמן המתנה בפקקים להתקשר לכל העולם ולאשתו ולאחל שנה טובה.

robius

New member
מה זה כביש 431

מוצא הכביש מצומת רבין החשמונאים לפני היציאה לכביש לטרון. מהחשמונאים פונים ימינה והכביש עובר דרך ישפארו ומתחבר עם כביש מס 1 מעט לפני כפר דניאל ובן שמן.

Elanor Rigby

New member
נשמע טוב../images/Emo96.gif

עכשיו אני גם אצטרף לתלונות שלכם על זה שלא פותחים אותו...

רק המחשבה על זה שאני אצטרך

לנסוע כל יום שעה לכל כיוון גורמת לי לרצות לקדם את העניינים, וכמה שיותר מהר. השאלה איך אפשר לקדם? למי זה בכלל מזיז, חוץ מלתושבים?

משה9

New member
תתחילו לצאת מוקדם בבוקר!!!!!!!!!!!!

כך חוסכים את הפקקים!

משה9

New member
בנוסף,צריך לקצר את האדום במתקן אדם

לא הגיוני שבגלל כמה אנשי קבע, כל תושבי מודיעין יעמדו בפקק! שהרס"ר יעמוד 5 דקות או שימשיך ואח"כ יעשה פרסה!

למעלה