יציאה מכושר נגינה

WinterZ

New member
יציאה מכושר נגינה

מה הולך חברים? הרבה זמן לא יצא לי לבקר ונראה שהפורום פעיל ושמח, טוב לראות את זה

בשנתיים האחרונות השתחררתי מהצבא, התחלתי לעבוד ובעיקר לחיות את האזרחות וכל החרא/הטוב שיש לה להציע.
אבל הדבר העיקרי הוא שעברתי דירה ואין לי סט יותר מורכב בבית (אם כי בקרוב הוא עובר לסטודיו).

השאלה שלי היא כזאת, במהלך הצבא ואחרי הטכניקה שלי ירדה בכמה רמות.
אני שוקל לחזור למורה אולי שיעבוד איתי על הבסיסים שוב פעם,

או שסתם כדאי לקנות משטחי אימון לרגל ולידיים..
מה אתם אומרים?

והנה סתם לקינוח וידאו שלי ושל חברים עושים ג'מים ברחוב של פוסט רוק בחיפה...
http://www.youtube.com/watch?v=MEWY38UrC44

מה קורה אחי?

דבר ראשון, משהו מניסיוני האישי- לא כל הפסקה מתופים, או "דעיכה" אם תרצה לקרוא לזה, היא רעה.
כי חשוב לזכור שהנגינה וההתפתחות שלה היא גם חלק מההתפתחות שלנו כבני אדם, עם רצונות, רגשות ולעתים אילוצי החיים.

אצלי לצורך העניין, היתה הפסקה אחת גדולה ומשמעותית (שגם נבעה ממעבר דירה ושינויים בחיים+משבר תופים), ולאחר ההפסקה הגדולה הזאת, חזרתי רעב וחד הרבה יותר.
הנגינה שלי פשוט השתפרה פלאים.

תוסיף לרעב הזה עבודה נכונה ואימונים יעילים, ואתה יכול לחזור לעצמך בגדול ואפילו לשלש את היכולות.

בשורה התחתונה, קח את את זה כקרש קפיצה.
תשלב אימונים עם מורה, ותתחיל לנגן על סט כמה שיותר מהר.

MeTaVDR

New member
אני מציע שתתחיל בלהגדיר

את אופי מערכת היחסים שאתה רוצה שתהיה לך עם הכלי:
-מה אתה רוצה לקבל ממנה? (אתה רוצה לשאוף ל-"אין-סוף ומעבר לו", או שמערכת היחסים תשפר את חייך באופן כללי, או מטרה אחרת, כמו לנגן בסביבה מסויימת וכולי.)
-מה אתה מסוגל לתת לה? (זמן, כסף, דם-יזע וכולי.)

ואחרי שהגדרת:
1. ידע: הידע קיים באינטרנט. הוא היה קיים כשהיינו בני 14, אז דמיין לך כמה ידע זמין עכשיו...(ופתח חיפוש בגוגל
). הפונקציה שמורה יכול למלא עבורך, שאתה רוצה שתמולא תמורת הכסף שלך, לא צריכה להיות קבלת ידע - כי הידע נמצא בהישג יד, ובחינם(!); נסה להגדיר לעצמך מה אתה צריך, ואז תבדוק אם מורה הוא הפיתרון הכי יעיל.

אין 2. אם אתה רוצה, אתה יכול להיעזר בי. יש לי כמה עצות לתת וכמות מסויימת של ידע שהם אבן שאין לה הופכין, אז אני אשמח אם אוכל להועיל למישהו בעזרת העצות והידע הללו.

בהצלחה!

avidiamond

New member
יותר פשוט כבר

להרים את המקלות ולהתחיל לנגן במקום כל הפילוסופיות האלה.
תתחיל לנגן רגיל לאט לאט יחזור הכל.

למעלה