יציאה מהצבא ע"י

asdasdasd8

New member
יציאה מהצבא ע"י

היי לכם, האמת היא שאני לא יודע מה הסיבה האמיתי שאני כותב פה, כיוון שאני כבר יודע מה אני הולך לעשות עם הבעיה שלי, אני רק מקווה שאני יצליח. אני אמנע מכתיבה ופרטים אישיים מדיי ולכן עברתי רצח אופי, ככה אני קורא לזה, לא אחרת, יחס משפיל קללות ודיכוי ללא סיבה הגיונית,מעולם לא נשפטתי, מעולם לא עמדתי לדין, ואין לי תלונה אחת, כול מה שאני מנסה זה להשתלב וזה לא הולך לה פה ולא ביחידה הקודמת שלי... התגייסתי ליחידה קרבית, עזבתי אותה אחרי תקופה שבהחלט השאירה צלקת , ועברתי ליחדה עורפית, חשבתי שיהיה לי טוב ואכן היה, לתקופה מסויימת,דברים הובילו אותי לכך שאני כבר לא מסוגל לקום בבוקר אין לי כוח לאף אחד אני עצבני בלי סיבה,אפטי ופשוט נמאס לי מהכול, אין לי כוח לכלום, אני יכול להמשיך לפרט על הכאב הזה שלא עובר, ולא משנה כמה אני מנסה להדחיק, להרחיק, לשחרר הוא חוזר כמו בומרנג יש גבול לכמה שהספוג יכול לספוג... הגעתי למסקנה שבצבא כבר לא יהיה לי טוב, ושמיצאתי אחרי שנה וחצי, שנגעתי בקיר, מעולם לא חשבתי על זה, זה לא מעסיק אותי, אני קורא לזה התעללות מצד מפקדים, יחס לא הוגן,השפלות בפומבי! כל אלו הובילו אותי לשגעון הזה, אני מרגיש כאילו המוח שלי עבר ריסט רציני, ועלה מסך כחול עם הרבה הרבה איררורים (שגיאות) שפשוט בא לך לדפוק למחשב בעיטה, אזככה אני מרגיש שאין ז*ן לכלום, אפטיה אני קורא לזה לזה, אני פשוט עצבני ואני שונא את זה שזה משפיע עליי ככה, אני לא באתי לפה בשבל לסבול, לא באתי בשבל שידפקו לי תמוח ככה, לא רוצה את זה, אין לי חשק לכלום אפילו לא לעצמי, בחיים לא חשבתי שאחשוב שוב על חיים בצורה כזאת, בנאלית כשחור ולבן, אני יודע יותר היום מאשר ידעתי פעם, אקרא לזה הארה או אפיפני ? לפחות מעז יצא מתוק.. אני לא יודע איך עובד הראש של קב"ן מאד אשמח לדעת ממכם, בעצם לא מעניין אותי הראש שלו, שילך הוא והראש שלו לאלף עזזל, מעניין אותי איך אני גומר עם הסבל הזה, איך ואם הוא יחליט לעזור לי ? אני לא יודע מה יהיה במידה ולא, נמאס לי להלחם במערכת, אני לא רוצה לפתוח במלחמה, כולם מפסידים ממנה! מה אני עושה עם זה ? למה אני צריך ללכת עם התסכול הזה הביתה ? למה אני צריך לסבול בזמן שאחרים חוזרים הביתה לנשים שלהם, למשפחה שלהם, בזמן שהם אילמים למעשים שלהם? אני לא לוחם גדול, אני גם לא בתפקיד מפוצץ מדיי לא פירטתי, הרבה רגשות קצת עובדות, והרבה כאב, יהיה קצת שטותי לבקש עצות, אבל אני מאוד מקווה שלא האלץ להילחם במערכת טיפשה, בנאלית,קרה, ולא יעעעעעעעעעעעעעעעילה!!!! בעליל !!!!!! מבחינתי מחר לצבוע את הצבא בכחול ולזרוק אותו לכנרת אולי שם הוא יעשה קצת טוב ויעלה את המפלס המחורבן.. אם קראתם את ההודעה, צר לי, אני לא העיר את עינכם בשמחה, אם אתם מלשבים ? מקווה שאיבדתם את התמימות שלכם אם חשבתי שאיבדתי אותה לפני זמן רב, היום איבדתי אותה כפליים... אם יש לכם תגובות לא מועילות תשמרו אותה לעצמכם..

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
מחפש מוצא

אנחנו שומעים שאתה מרגיש שאתה לא יכול יותר, מרגיש שהמקום הזה לא מתאים לך, שאתה לא מוצא את עצמך במערכת הזאת... ואולי באמת הקב"ן יכול לסייע, אולי כדאי להתייעץ בפורום סדירים ולראות מה אחרים מציעים לעשות או לומר מניסיונם... ואם תרצה תוכל לקרוא על שחרור מצה"ל גם פה.. ואם תרצה לעדכן איך היה אצל הקב"ן - נחכה לך...

asdasdasd8

New member
נהדר, עכשיו גם דחו לי את התור לקב"ן

אחרי שבועיים של המתנה, ארוכה וכואבת, התקשרתי לבדוק מה עם התור ועכשיו דחו לי אותו בעוד שבועיים... אין לי כבר כוח, היום היה הבוקר הכי קשה שהיה לי איי פעם...

asdasdasd8

New member
היתה לי שיחה עם הקבן ו...

הוא סובר שיש לי מצוקה נפשית קלה, אחרי שיחה ואחרי שניסתי להסביר בצורה לא חרטטנית, כנראה שרק בשקרים זה עובד בצבא הדפוק הזה! מי מפנה אותי לועדת אי התאמה ? (זה מה שהטמבל הציעה ) ! אם היתה לי מצוקה נפשית קלה ההיתי שותה קולה, או הולך לסרט. מה נסגר איתם ? אני לא רוצה להגיע למצב שאני פוגע בעצמי או באחרים ע"מ להשיג את מה שאני רוצה, למה הם לא מבינים את זה שבאים אליהם לפני? אני לא מבין... דיי אין לי כבר כוח לזה,באמת שאין!

למעלה