יציאה מהארון

כל כך קשה, וכל כך אין לי תשובה.

הדילמה שלך היא הדילמה של כל האנשים שחיים עם נטייה לא מקובלת - ההתמודדות מול החברה הנורמטיבית וההסכמים הנורמטיביים שיש לנו עם אנשים, לעומת הצורך הבוער לממש את עצמנו ואת הפנטזיות שלנו. בניגוד לאלה שהביעו פה דעות נחרצות, לי אין שום דעה נחרצת בעניין. המצב שלך מורכב מאד, ורק מי שמכיר אותו מקרוב יכול לדעת אם בכלל יש לו פתרון. לפעמים, צר לי לומר, אין פתרון, עם כל כמה שהייתי מעדיפה לחשוב אחרת. אני חושבת שאולי היית צריך להתייעץ עם איש מקצוע. לפעמים לאנשי מקצוע, שמתמחים בנושא של מערכות יחסים וזוגיות, יש רעיונות לדרכי התמודדות שלא היינו חושבים עליהן. יתכן שיש דרכים לחשוף את אשתך לאינפורמציה בנושא בצורה מתונה שהיא תוכל לקבל, ובכך תוכל בהדרגה לקבל את הנטיות האמיתיות שלך ולפחות לתת לגיטימציה לפנטזיות שלך, גם אם לא למעשים עצמם. איש מקצוע יכול לסייע בזה כי אם תהיה דמות סמכות שתסביר לאשתך את הצרכים שלך ותבהיר לה שהם לא חולניים או מבחילים אלא וריאציה מקובלת, לאשתך יהיה קל יותר לקבל את זה. אולי גם אתה תוכל לקבל את עצמך טוב יותר וללמוד לעמוד על שלך טוב יותר, וכידוע, אדם שמקבל את עצמו באופן טבעי, לסובבים אותו קל הרבה יותר לקבל אותו גם. קשה לי להאמין שתקבל עצות מספקות בפורום. לא מתוך המעטה בערכו של הפורום (חלילה לי!), אלא כי אף אחד כאן לא מכיר אישית את המצב במשפחה שלך ולא יודע מה ניתן להיעשות בה ומה לא. אני הייתי אומרת - לך לאיש מקצוע שינסה לעזור לך למצוא פתרונות פרודוקטיביים למצב. וככל שזה עוזר, תמיכתי הווירטואלית וכל האמפתיה שאני יכולה להציע לך נתונות לך. ברור לי באיזה מלכוד אתה נמצא.

סיכום ביניים

1. אם מצליפים - לא מתחתנים 2. אם מצליפים בדמיון - נשואים בארון 3. אם מצליפים בדמיון מודרך, יענו ייעוץ - מתפצפצים לפעמים בארץ עוץ. אני את שלי הצלפתי. <זה עוד ייגמר בבכי> ונילה, כתבת בחכמה, בבהירות, באמפטיה. ואני, כבר לפני די הרבה שורות הוגדרתי (ע"י עצמי) כמוצצת, יעילה יותר מיועצת. <שולחת לך במייל את תיקי המטופלים שלי> וחוזרת לתפקידי הראשי פה, ליצנית החצר. (תפקיד זמני) איזה מזל שיש לי את אייב, העזר כנגדי, כפרה עליו

אייבורי

New member
צוחקקקקקקקקקקקקקק

קיבלת את התפקיד בחסד אכן מוצצת החצר ליצנית יועצת

subdave

New member
התוצאה

ביקשתם שאדבר איתה בעדינות. שוב. אז ניסיתי. שוב. לא הלך. שוב.
זה פשוט דוחה אותה. מאמינה שזו סטיה חריגה באופן משמעותי... לא מוכנה אפילו לדבר על זה! חיי כלב...

למעלה