יציאה לח.לידה

שושה51

New member
יציאה לח.לידה

שלום לכולן, הפקידה שעובדת איתי יוצאת בקרוב לחל"ד.אני מעט בהתלבטות לגבי הבאת פקידה מחליפה. א. הבוס שלי עדיין לא דיבר איתי מה מתכוון לעשות ואני מבחינתי לא יזמתי שיחה איתו ב. מצד אחד מכיוון שאני אמא לילדים לא אוכל להשאר עד שעה מאוחרת (הפקידה שאיתי עובדת עד השעה 18:00) ג. הפקידה היא למעשה על תקן עזרה בדברים הקטנים שישחררו אותי לשאר הדברים וההתלבטות שלי נובעת מכך שכל פקידה שאביא אצטרך ללמד אותה את הנהלים ואת העבודה ומאחר ובשנתיים האחרונות התחלפו אצלינו כ"כ הרבה בנות - אין לנו כח לזה יותר. ד. מצד אחד - אני כאילו לבד, גם כשאותה פקידה נמצאת (היא משחקת אותה ראש קטן ) ומעבודה איני מפחדת אך מצד שני - התעסקות עם מה שהיא עושה - יגרום לי להתעכב בדברים האחרים. מה הייתן עושות במקומי ? מחכות שהבוס שלי ייזום? לדבר איתו? להציע לו שאני מוכנה להשאר פעמיים בשבוע עוד שעתיים וכך לא נביא פקידה חדשה? ןכדומה. תודה על כל הצעה / הארה או שאולי אתן חושבות שאני סתם טיפשה. ופשוט להביא מישהי וללמד אותה ושתעשה מה שתעשה ?

בָלבָל

New member
השאלה היא כמה עבודה באמת

זה יוסיף לך כמה מהעבודה הזו חייבת להתבצע באופן יום-יומי וכמה אפשר לחכות איתה לימים שבהם תוכלי להישאר עוד שעות בשביל לעשות רק אותה (למשל אם מדברים על תיוקים, האם התיקים חייבים להיות מעודכנים באופן יוםיומי או שזה לא משנה אם המסמכים יתוייקו רק כעבור שבוע). מה פחות קשה לך, לעשות את העבודה בעצמך או ללמד מישהי חדשה מה לעשות. האם הכסף של השעות הנוספות זה משהו שאת תשמחי לקבל, ואז בטח שכדאי לך לעשות את זה בעצמך. אם את רוצה שתהייה מחליפה, אז תדברי עם הבוס עכשיו. אם לא ממש משנה לך, אל תגידי כלום. ובלי קשר, אם את סקרנית לדעת מה יקרה, אז תשבי ותדברי איתו על זה... מוזר לי שהנושא עוד לא עלה, אם זה היה קורה אצלי במשרד אז מזמן היינו מדברים על מה הולך לקרות. תסדרי טוב את העמדות שלך, מה את מוכנה לתת ומה לא, מה תגידי לו אם הוא יגיד לך שהוא ירצה שאת תעשי את העבודה הזו בעצמך וזה לא מה שאת רוצה... או ההפך אם הוא יגיד שיביא מחליפה ולך לא מתאים ללמד חדשה ואת מעדיפה לקבל עוד קצת כסף בחודשים האלה... אחרי שהכל מוכן בראש שלך, אז תשאלי מה התוכניות שלו... (ורצוי כמה שיותר מהר..)

שושה51

New member
תודה רבה על הענותך

בוקר טוב ! זה אכן נראה מוזר אבל העיינים קצת מורכבים אצלינו. אני אכן שואלת את עצמי את כל השאלות שהעלת. חייבת לומר לך שהנטיה שלי היא להשאר לבד מכיוון שאני יודעת שאני מתפקדת מעולה. קצת לחץ אבל בסה"כ אני מסתדרת. ולכן כפי שציינת אם לא כ"כ משנה לי - אל תגידי כלום. כפי שציינתי לא יהיה לי אכפת להשאר כמה שעות מעבר כמה פעמים בשבוע, ואפילו לקחת עבודה הביתה - דבר שיפגע מעט בילדי הפחד שלי הוא שאם תצוץ פתאום עבודה רבה מעבר לרגיל (שהיא לא מעטה) ולא אוכל להשאר. מה דעתך על פשרה של בינתיים לא להגיד כלום אלא אם הבוס שלי יעלה את העניין. לנסות להתחיל לבד ואם יצוצו דברים .... נביא עזרה ? תודה רבה לך

בָלבָל

New member
אחלה אם זה מה שמתאים לך, וכנראה גם לבוס

אז תנסו ותראו מה יקרה:) שיהיה שבוע טוב

rut2020

New member
לא הייתי משאירה את הדברים פתוחים

לדעתי זה מתכון לבעיות ואת עלולה להיפגע מהן. עדיף שתגשי לבוס ותשאלי אותו מה כוונתו , אם הוא שותק נראה על פניו שהוא מצפה שאת תמלאי את החסר - אם כן עדיף שידע מראש מהן השעות ועד כמה את רוצה ויכולה להקדיש לעבודה מעבר לשעות הרגילות שלך.

שושה51

New member
רות שלום

לאחר שקיבלתי את התגובות מכן.. חשבתי מעט ואכן נראה לי שאגש לבוס ואדבר איתו כפי שאמרת רות, זהו אכן מתכון בטוח לצרות. תודה שהארת את עיני

אני מחפשת עבודה לתקופה של 3-4 חודשים

היי אני עכשיו בין לבין, ומחפשת עבודה אדמניסטרטיבית לתקופה של 3-4 חודשים. יש לי נסיון של שנתיים ואני מחפשת משרה מלאה באיזור המרכז. אם אתם צריכים או מישהו מכיר אני אשמח:) תודה!

למעלה