יציאה חוץ גופנית

maor16x

New member
יציאה חוץ גופנית

אהלן אני לא יודע אם זה שייך לפה אבל אם לא אשמח אם תפנו אותי איפה כן אני רוצה להאתמן ליציאה חוץ גופנית מי שמכיר.. שחלק טוענים שזה חלום צלול אבל לחבר שלי הייתה יציאה כזו .. אני מת שתהיה לי איך אני יכול ? לא מצאתי מדריך טוב בגוגל וגם לא יודע באמת מה נחשב לטוב.. תודה

נתנאל56

New member
שאלה

ביציאה חוץ גופית מה שקורה זה בסך הכל ניראה שהנפש עוזבת את הגוף ואתה לא מוגבל חחחח אבל חוץ מזה מה עוד מיוחד בזה?

maor16x

New member
תגובה

העניין שאתה בעצם במציאות בשונה מהחלום אתה מסתכל בשעון, זו השעה האמיתית זה חוויה אדירה איך שהבנתי

נתנאל56

New member
אוקי עכשיו רציני שינית את דעתי

עכשיו בא לי ללמוד על זה יותר

mana770

New member
הנה מדריך

אני לא יודע אם אני יכול לפרסם את זה כי זה של פורום אחר אבל תכתבו בגוגל מדריך | י.ח.ג (יציאה חוץ גופית) ותנסו ותגידו אם זה עבד למישהו

makron2

New member
בתכלס...

פה הפורום אנחנו קוראים לזה ויילד,שמירת המודעות עד הכניסה לחלום,יש רגע לפניי מעבר מלא לחלום שבו עדיין חושבים שערים בחדר השינה שלנו ואז מה שרואים זו סביבה שדומה לחדר האמיתי עקב הצפייה הקודמת ויש מקרים שבהם מסתכלים על המיטה ורואים את הגוף יישן,שוב זה עקב האמונה והצפייה שכך קורה. - בקיצור אשלייה. - באנגלית זה נקרא O.B.E חוויה חוץ גופית ולדעתי זה מתייחס לכך שהמודעות ערה בסביבה אחרת שהיא עדיין מעיין מציאות פנימית.

maor16x

New member
תגובה

לגבי המדריך, ראיתי אותו אבל הוא לא נראה לי מקצועי.. אני אנסה אותו כל עוד אין משהו אחר כמובן ^ markon2 - מה שאתה אומר שלפני המעבר בווילד לחלום אפשר להגיע ליציאה חוץ גופנית?

makron2

New member
בערך...

שלפני המעבר בווילד לחלום אפשר להגיע ליציאה חוץ גופנית? - יש מקרים שבהם מבחינים בשיתוק ולאחר מכן המוח מציג עדיין סצנה של חדר השינה אבל מדומה כי כן יש הבדלים. - ויש מקרים שקורה השיתוק ואז מדמיינים באופן אוטומטי,זה יכול לקרות לבד או באופן רצוני ואז נבנת סצנה דמיונית לגמריי,זה יכול להתרחש מהר מאוד.

maor16x

New member
תגובה

כן למעשה חשבתי שזה מזכיר ווילד (הרי מדמיינים את הגוף מולי וזה יוצר ווילד כי אסור לזוז וכו'..) רק שהיציאה היא במציאות אז מן הסתם זה שונה אני אחרי שעתיים של חצמי ישיבה במיטה (המיטה מתרוממת) אני מופתע מעצמי, הרגעתי את כל החלקים בגוף והכל אחרי חצי שעה-שעה היה קטע מפחיד שהתחלתי ממש לרחף אבל ממש קצת כי מרוב ההפתעה והזה כבר הכל נהרס אבל הייתי ממש קרוב ליציאה.. ממש הרגשתי ש"הנשמה" מנסה לצאת החוצה.. ובכלל היה קטעים שהרגשתי שאני קרוב אבל לא מספיק.. עניין של אימון אני מאמין

makron2

New member
כן...

אימונים בהחלט גורמים רק לשיפור. אני רק חייב לציין שהיציאה היא במציאות מדומה,הדמיון למציאות האמיתית יכול להיות מדהים אבל ככל שמסתובבים שמים לב להסדלים מהותיים בין המציאות לבין הסביבה הכאילו מציאותית.

T O O L A

New member
אבל שנייה יש לי שאלה בשבילך -

מה עם מקרים של מוות קליני וכאלה - שאנשים מתארים בפרוטרוט את מה שהתרחש בעת שהיו מחוסרי הכרה? האם גם אז תוכל לומר ש"היה להם זיכרון מוקדם"? הרי כל מה שהתרחש כשהיו נטולי הכרה לא קרה מעולם!... מה אומר? וגם מה זה ומה באמת זה אומר "ווילד" ו- "מיילד"? אשמח לדעת כי אני ממש חדשה כאן שנה טובה יקרים

maor16x

New member
למה ששאלת

לגבי המיילד והווילד.. http://www.planetnana.co.il/lucidity/ פרק 5 אני חושב, טכניקות לחלום צלול לגבי השאלה הראשונה לא הבנתי אם היא אלי, בכל מקרה אני כן מאמין ביציאה חוץ גופנית הזו.. מי שסיפר לי לא חרטטן פשוט

maor16x

New member
אם כן

אז אני ממילא מאמין ביציאה חוץ גופנית, כי היה נשמע שאת מנסה לשכנע אותי להאמין בזה ^ :)

silverhawk

New member
תלוי במה אתה מאמין

באופן אישי, אינני מאמין בOBE's ושאר ירקות, ולטעמי מדובר בלא יותר מחלום צלול (בעל מודעות לא גבוהה במיוחד, רבות). עם זאת, יש שחולקים עלי וטוענים שאכן מדובר בהליך בו הנשמה עוזבת את הגוף במהלך השינה וחופשיה לשוטט לה במרחבים. אתה מוזמן לשפוט כרצונך.

maor16x

New member
תגובה

תאמת שמעתי מחבר שלי שקרתה לו יציאה על המציאות שבזה, לא ידענו מזה בהתחלה רק אחרי שחיפשנו.. בכל מקרה זה גם אימון לווילד (במקרה שזה לא אמיתי ,למרות שאני מאמין שכן)

Amaterasu

New member
חוויות חוץ גופיות!

נושא מרתק. לי אישית היו כמה, וכמו שנכתב פה (ועוד ייכתב) אינספור פעמים, יש שמאמינים ויש שלא, והרוב המוחלט מאמין שלא. מצד שני, כמו שאני תמיד אומר, גם הרוב המוחלט הוא זה שכלא את גלילאו גליליי שטען שכדור הארץ הוא זה שנע סביב השמש ולא להפך. אז יש שמאמינים ויש שלא. אני מתכוון לכתוב באתר שלי מדריך לכניסה לחוויות חוץ גופיות, שמבוסס בעיקרו על הוויילד. היו לי כמה בעבר. הן חזקות הרבה יותר מהוויילד, וכן, ה"תפאורה" נעלמת. למעשה, יש לי תאוריה שכל חלום הוא סוג של חוויה חוץ גופית, ככה שתכלס אתה עושה את זה כל לילה. החלק הקשה זה להיות מודע לזה. תקרא את המאמר הזה: http://sites.google.com/site/lucidintro/articles/s2fog הוא הבסיס לחוויות חוץ גופיות. זה מה שהבנתי מכל מה שלמדתי והניסיון האישי שלי. בהמשך החיים אני אכתוב מאמר המשך שנכנס יותר לעומק החוויות החוץ גופיות, ולמה אני מאמין שכל חלום הוא חוויה חוץ גופית בפני עצמה. ולמרות שיש הרבה חוסר אמונה בעולם, אני אומר כמו גלילאו: "ואף על פי כן, הנשמה נוע תנוע!"

makron2

New member
הכל תלוי בהגדרה...

בכל מקרה זה רק נדידה של התודעה למרחב דמיוני - למרות שהמרחב יכול להיות מאוד דומה למציאות תמיד יהיה הבדל ואת זה אני אומר מהנסיון שיש לי עם כניסה מודעת לחלום,שזה דיי הרבה פעמים.

למעלה