יצור חדש וטרי

pluplup

New member
יצור חדש וטרי

היי קוראים לי דור אני כמעט בן 14 ואני מאוד אוהב סקרים ושאלונים וראיתי שיש פורום כזה בתפוז וחשבתי שהגיע הזמן להצטרף שאלון חמוד שיעזור לי להכיר ת'יצורים בפורום הזה שם: זכר/נקבה גר/ה ב: מאכל אהוב: סוג מוזיקה אהוב: להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: גובה: צבע שיער: סוג שיער: פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:

McflyRule

New member
../images/Emo203.gif

שם: אוריאן זכר/נקבה: נקבה גר/ה ב: הוד השרון מאכל אהוב: המבורגר
סוג מוזיקה אהוב: רוק, פאנק, פופ, אימו... להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: מקפליי
גובה: 1.63 צבע שיער: שטני סוג שיער: גלי פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: מקפליי, באסטד+סוד, MCR, TBS, ממ ועוד קומונה שפתחתי לי ולחברות שלי

עונהההההההההההה

שם: ספיר זכר/נקבה- נקבה גר/ה ב: פתח תקווה מאכל אהוב: שניצל וציפססס סוג מוזיקה אהוב: רוק להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: נינט טייב גובה: 1.60 ומשהו צבע שיער: חום שטני סוג שיער: חלק גלי ואני שונאת אותוווווווו חח פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: נינט טייב רן דנקר אגם רודברג פה.. זהוווו אני אם אתה רוצה

d r o r y

New member
ברוך הבא דור.עונה:

שם:דרורינוסססס זכר/נקבה:זכר גר/ה ב:מרכז הארץ,בו נגיד מאכל אהוב:הרבה מאוד.אז ככה: דגנים למיניהם:גריסים/פתיתים,אורז,ספגטי/פסטה,קוסקוס בשרים:נקניקיות,קבבים,שניצל,מעורב ירושלמי(עם כבד) מתוקים:בלינצ'סים,עוגות למיניהן,פנקייקים,סלטיי פירות,גלידות מאפים/לחמים:מצות רטובות עם ממרחים למיניהן,פיצות,ניגוב לחם טוב בחומוס,סנדוויץ' טוניזאי,פשטידות למיניהן דברים נוספים:מלאווח,סלט ירקות עשיר,בורקסים/סמאבוסות,בזין(חתיכת בצק כזאת מבושלת עם רוטב.דבר מדהים!),מצברייח(מצה מטוגנת בשמן ודבש.) סוג מוזיקה אהוב:ישראלייייי!!!!! להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:אני אתן רק את הטופ של הטופ כי יש מלא: להקות:אתניקס,משינה,גזוז,כוורת,החלונות הגבוהים,אבטיפוס,ו....עוד אחת ששכחתי עכשיו זמרות:גוזי כץ,דנה ברגר,גלי עטרי,מזי כהן,יהודית רביץ זמרים:מאיר בנאי,יגאל בשן,אריק איינשטיין,גידי גוב,דני סנדרסון,אביב גפן,ושוב פעם עוד מישהו שברח לי מהראש גובה:1:70 צבע שיער:שחור סוג שיער:רגיל פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:יש אינספור!

My self and i

New member
ברוכה הבאה דור../images/Emo110.gif

שם: שרית. זכר/נקבה נקבה. גר/ה ב: נתניה. מאכל אהוב: כל מיני, ג'אנק פוד לרוב. סוג מוזיקה אהוב: רוק, היפ הופ, פאנק, רק לא דיכאון ומזרחית בע. להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: המון, פינק פלויד, גרין דיי, בית הבובות, סימפל פלאן, בלאק אייד פיס, הביטלס, ויש עוד כמה זמרים וכאלה. גובה: 1.67\1.69, ובשני מקומות אמרו לי משו אחר. צבע שיער: חום עם גוונים בלונדינים בכל השיער. סוג שיער: חלק. פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: המון.

קרני44

New member
../images/Emo109.gif ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שם: קרן
זכר/נקבה
גר/ה ב: ------
מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופטריות
סוג מוזיקה אהוב: רוק
להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: סימפל פלאן
גובה: 1.52
צבע שיער: -----
סוג שיער: גלי
פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: זה, בננות בע"מ, זה או זה

dana re3

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שם:דנה זכר/נקבה: נקבה גר/ה ב:מרכז מאכל אהוב:פיצה סוג מוזיקה אהוב:פאנק פופ, רוק להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:שייגעצ, סימפל פלאן , אבריל לאבין
גובה:1.60 צבע שיער:בלונדיני שטני סוג שיער:גלי פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:טירוףף
אבריל לאבין
ובנות

מ א מ י2

New member
ברוך המצטרף! ../images/Emo219.gif

קראתי בחתימה,אני לא נעלת אם תקרא לי יצור רק,תוסיף ה'! אני יצורה! שם:לוטן זכר/נקבה-נקבה גר/ה ב:יבנה מאכל אהוב:שניצל,צ'יפס וסלט סוג מוזיקה אהוב:פופ,היפ הופ להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:הראל סקעת _
_
_
,סאבלימינל,שירי מימון,נינט גובה:-- צבע שיער:חום ג'ינג'י סוג שיער:טיפה מתולתל פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:בנות,סקרים ושאלונים,מועדון לילה,הפיג'מות,כוכב נולד,אין קומונות

במבליק1

New member
עונה

שם: מעדיפה לא לומר... זכר/נקבה : נ גר/ה ב: באר שבע מאכל אהוב: פסטה סוג מוזיקה אהוב: ישראלית להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: עמיר בניון, מתי כספי גובה: 163 צבע שיער: בלונד סוג שיער: מבולגן פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: כלבים, סריגה, אימוץ בעלי חיים, עמיר בניון, למען הקהילה

© h i l a ©

New member
ברוך הבאא!!

שם: הילה זכר/נקבה נקבה גר/ה ב: צפון הארץ מאכל אהוב: עוגת גבינה סוג מוזיקה אהוב: פאנק רוק להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: יש הרבה אין לי כוח לכתוב גובה: 174 עם נעלים [ספורט] צבע שיער: חום סוג שיער: מטולטל [בקבוקים?!] מכוער פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: אין לי כוח לכתוב אותם

מתוקה777

New member
ברוך הבא דורר :)

אני מור שלום ! שם: מור זכר/נקבה נקבה גר/ה ב: אור יהודה מאכל אהוב: חחח פיצה סוג מוזיקה אהוב:רוק להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:רד הוט צ'ילי פפרס גובה:הוביטית צבע שיער: חום סוג שיער:חלק פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:רד הוט וסיסטם או א דאון

../images/Emo80.gifברוך הבא ^^.

שם: תומר זכר/נקבה- נקבה
. גר/ה ב: ישראל. מאכל אהוב: שוקולד. סוג מוזיקה אהוב: רוק ישראלי. להקה/זמר/זמרת אהוב/ה: אלג'יר, כרגע.. גובה: מטר שישים ומשהו, אני חושבת. צבע שיער: חום סוג שיער: אה?
פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם: קסו, וקוראת סמויה פה ושם

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifברוך הבא../images/Emo9.gif

אני אירנה,בת 13. השתלבות נעימה! ו.. עונה על השאלון
: שם:אירנה זכר/נקבה:נקבה גר/ה ב:איפשהו מאכל אהוב:כלמיני סוג מוזיקה אהוב:פופ להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:בקסטריט בויז,גיים בויז,סימפל פלאן,בלאק אייד פיז גובה:1.52 בערך צבע שיער:חום כהה סוג שיער:גלי פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:כלמיני

../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

קודם כל,ברוכה הבאה דור! שם:ירדן זכר/נקבה:נקבה גר/ה ב:חיפה מאכל אהוב:המבורגר
סוג מוזיקה אהוב:רוק להקה/זמר/זמרת אהוב/ה:עברי לידר,אביב גפן גובה:1.62 צבע שיער:בלונדיני סוג שיער:חלק בערך.. פורומים וקומונות שאני נמצא/ת בהם:האלופה,סקרים ושאלונים,מיכאלה.

למעלה