יצא iTunes 4.5!

bumpymus

New member
לראשונה הצלחתי לקנות שיר!!!!

הצלחתי לקנות שיר מחנות המוזיקה של אייטונז, בגרסה 4.5 (הכרטיס אשראי אמריקאי)

שי, איך ההרגשה?

bumpymus

New member
היית נשפך מצחוק!! ../images/Emo6.gif

אם היית רואה אותי צועק קופץ ושובר שיא מבתח שיש לי בחדר!!!!

bumpymus

New member
כפתור חדש קטן וטוב באייטונז 4.5

טוב נו, תודו אייטונז 4.5 הוא לא עדכון ענק.... אבל הוא עדכון כזה... איך לומר, הכניסו קצת אלמנטים של פנתר לאייטונז סוף סוף... אז גיליתי עכשיו כפתור חדש וקטן שהכניסו לאייטונז... שימו לב לתצלום המסך, שימו לב לכפתור שנמצא בצד ימין שניראה כמו Snap Back של ספארי... מה שהכפתור הזה עושה זה File
Show currnet song כלומר אם אתם הולכים לאיבוד בין הרשימות באייטונז הכפתור הזה יחזיר אותכם למה שאתם שומעים עכשיו... חבל שאי את האופצייה הזאת באייפוד, אבל אני מאמין שבגרסאות החדשות הייה כזה דבר...

אה , נחמד

אני לא בבית אז רק בערב אני אוכל לבדוק ולעדכן ל4.5 יש שם הרבה שיפורים? בקשר ללינדוס הידועים לשמצה בהעתקת דברים ושמירת הקרדיט לעצמם אז אני לא מתפלא ל"Lsong" שלהם...

הנה סקין שוט,

שימו לב לכפתור הDesktop, הרקע שם הוא הרקע שמגיע עם מערכת 10 http://media.linspire.com/mailers/mm/lphoto-shot.jpg

לא מצליח לקנות כלום...

כל הזמן מקבל אותן הודעות מחורבנות כמו מקודם... האם צריך כתובת אמיתית/מזויפת בארצות הברית? אם כן, זה לא נקרא שאפשר לקנות, רק שאפשר לרמות כמו קודם. איך עושים את זה לעזאזל?

זה בעייתי

בעיקרון אסור להם עדיין למכור בארץ הם צריכים לעבור דרך המשווקים המקומיים אז אם אתה מצליח דרך הגדרת כתובת מזוייפת באמריקע אז תהנה מזה כי זה המקסימום...

רמאויות לא בא לי...

גם לא מי יודע כמה בא לי להרגיש שעושים לי מערוף שנותנים לי לקנות. כשאפל יכבדו אותי, אתכבד ואקנה. עד אז, הכסף שלי ילך למי שכן מכבד אותי.

bumpymus

New member
יש לך אייטונז תנסה ../images/Emo13.gif

חחחחחח
צריך לעשות סטיקר "כל הכבוד לאפל"

mmad il

New member
itunes 4.5 פיצ'ייר חדש ומרענן

באייטונז החדש יש אפשרות להדפיס כיסוי לדיסקים, זה אפילו בא עם אפשרויות עיצוב (אפשר שהיו עטיפות של דיסקים של שירים שמופיעים בפלייליסט שרוצים לצרוב). מי שרוצה לדעת איך מדפיסים את זה אז, לוחצים על הפלייליסט שרוצים שהשירים שבו יופיעו בכיסוי, אז הולכים ל-file ןאז print mmad

bumpymus

New member
כתבתי על זה ועל עוד כמה פיצ'ירם...

ראה שירשור אייטונז למטה.

למעלה