בעיקר תוספת תמיכה ב IPOD SHUFFLE - הורדת התמיכה בניגון קבצים מוגנים של החנות ITUNES שנפרצו באיזה שהיא תוכנה (לא זוכר איזה אבל כאן גם ככה אי אפשר לקנות שירים מ ITUNES) ושינוי מינורי בגוון של ה DROPDOWN בנגינה PARTY SHUFFLE ... לא משהו ששוה לעדכן בגללו - אההה.. נראה לי שיש עוד משהו - לא זוכר...
אני מעדיף שלא לעדכן אם זה לא הכרחי - ידוע שהרבה חברות מכניסות שינויים בקוד שמתגלים רק אחרי כמה זמן שיכולים לעשות כל מיניי בעיות - לפעמים שהן לא התכוונו ולפעמים שהן דווקא כן התכוונו - אבל לא וןב בישבילנו. ואתן דוגמא (לא שהיא אמיתית - סתם בשביל הרעיון) יש לי את האלבום האחרון של RADIOHEAD שמי שקנה אותו (כמוני) נוכח לדעת שאי אפשר לנגן אותו במחשב - או להעביר אותו למחשב בגלל איזו הגנה מטופשת ומעצבנת ככה שאני לא יכול לשמוע אותו ב IPOD - אז כמובן שבלי רגשות אשמה הורדתי גרסה שלו ב MP3 מהאינטרנט והעברתי ל IPOD. בו נניח (למרות שלא שמעתי שיש כזה דבר) ש APPLE יגלו דרך למנוע מ ITUNES לנגן קבצים כאילו שבטח מי שהפך את האלבום ל MP3 השתמש באיזה תוכנה או משהו ואז אני לא אוכל לנגן את השירים האילו פתאום! שיש לי את הדיסק המקורי ושילמתי עליו את מלא המחיר. לכן אם אין איזה שהוא שינוי מהותי אני לא מתקין - מחכה קצת ואחרי שכל העניינים התבהרו רק אז אני מתקין... בטח אם אין איזה שינוי או תוספת מהותית.