יצא 393 במנגה

ANGELUSPIKE

New member
יצא 393 במנגה../images/Emo58.gif

זהו איטצ'י סיים את חלקו, איך לא פתחתם שירשור על הפרק הקודם שהיה מדהים כמו זה.

¥otamsh

New member
אמגגגגגגגגגגגגגגגגג

זה אחד מסופי הקרבות הכי מצויינים שהיו!!!! קישימוטו הזה כזה תותח!!!!

¥otamsh

New member
ה... אופן שבו הוא סיים את זה!

פשוט לא צפוי וגדול... ואני בהחלט יכול לראות את זה נעשה מצויין ומותח גם כן באנימה.

וואי וואי וואי ../images/Emo58.gif

איזה סיום אדיר! קישימוטו שיחק אותה, אני לא חושב שהיה מישהו שיכל לנחש שזה מה שיקרה.. עכשיו מעניין מה יהיה הלאה..

ליסאן

New member
זה היה יפייפה ../images/Emo41.gif

אפילו אני התרשמתי... השאלה עכשיו אם יחזירו לנו אותו...ומה סאסקה הולך לעשות עם עצמו עכשיו? לחזור לכפר ולהגיד :"סליחה כולם. היה משהו קטן שהייתי צריך לעשות עכשיו עשיתי בואו נחזור להיות בסט פרינד" יש לי הרגשה שזה לא יקרה -.-

o pie

New member
תשובה

הוא ימות מוות אצילי בקרב נגד מאדארה. יקריב את עצמו לטובת האנושות או משהו בסגנון הזה.

lgmtk

New member
או שהוא יהפוך אותו לטוב, למרות שאופציה מס' 1

יותר הגיונית.

מית צאן

New member
אני בקושי מגיבה כאן בפורום...../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

אבל אני פשוט חייבת להגיב! פשוט מדהים! מרתק! הציור היה מדהים ודיי מובן לטעמי, עדיין השיחות של הצמח הצחיקו אותי ועזרו לי להבין את הסיטואציה... והסוף... אני יודעת שאיטאצ'י לא התכוון לזה (הוא התכוון לתלוש לסאסוקה את העיניים><) אבל הוא עשה את הpoke על המצח של סאסוקה שהוא היה עושה לו כשהוא היה קטן! ואני כולי עצרתי את נשימתי כי חשבתי שאיטאצ'י רוצה לומר foolish little brother ואז לתלוש לו את העיניים ואז הוא התעלף... בקיצור, הרג אותי! פרק הבא ומהרררררררררררררררר;;

Durik4sk8

New member
אני פשוט חייב להוסיף למה שאמרת

קראתי באתר כלשהו על תאוריות על הפרק אז הכותב אומר שאיטאצי היה עושה את הפוק על המצח לסאסקה שהיה קטן ואיטאצי גם היה מחייך ואומר שהוא מצטער לגבי משהו(זה היה הדרך שלו להתנצל), אז גם לפני שהוא בא לקחת את העיניים של סאסקה הוא אמר משהו(מילים לא מובנות שלפי דעתי הוא אמר שהוא מצטער) וחייך ואז רואים בעמוד אחרי זה שהוא נתן מכה במצח לסאסקה. לא נראה שזה צירוף מקרים ובכלל נראה לי שאיטצי הכין את סאסקה כל הזמן לקרב גדול בסוף עם מאדרה(אולי אפילו שאיטצי לא היה כזה קשור לרצח של השבט של האוצי'אה והוא תיכנן נקמה על מאדרה כל הזמן מי יודע)כי איטאצי היה יכול לקחת את העיניים של סאסקה מתי שהוא פגש אותו בעיר(שסאסקה הסתער עליו בצידורי) או בהזדמנות אחרת כבר שהוא היה יותר חלש והיה לו ניצחון קל, קיצר אחלה פרק אני כבר מת להוצאה של הפרק הבא =)

¥otamsh

New member
לא רע, לא רע...

תאוריה מעניינת....D: אני מקווה האמת שפרק הבא כבר יעסוק בשאר הדברים, קורה עכשיו המון מסביב, הסיפור עם ג'יראיה והצפרדע שהוא שלח, טובי שפגש את כולם, קיסאמה נגד החברים של סאסקה, וכאלה.

CibiHeart92

New member
naruhodo neee...

אחלה תיאוריה, אני מסכימה עם חצי... אני לא בטוחה כמה איטאצ'י כזה בנאדם טוב.. אבל הקטע של המצטער שניה לפני שהוא נופל נשמע לי הגיוני 3:

CibiHeart92

New member
באמת אדיר! ../images/Emo58.gif

הסוף היה טוב, הייתי כולי ב"אמ''ג!!!!@#!#" אני באמת תוהה מה יקרה עכשיו.. אבל ההימור של סאסקה נגד מאדרה כשנארוטו מצטרף ואז לקראת הסוף סאסקה מקריב את עצמו בשביל נארוטו כי עמוק בפנים הוא עדיין רואה בו חבר ובלה בלה בלה נשמע לי טוב.

ANGELUSPIKE

New member
ענק פשוט ענק.....

אי אפשר לתאר את זה אחרת, קישמוטו פשוט ענק להעביר כזה רגש בלי כמעט להגיד מילה זה פשוט כישרון ענק, לפי אולי בסוף באמת נגלה שאיטצ'י הוא לא זה שהרג את כל שבט האוצ'יאה אלא מאדרה ואיטצ'י אימן סאסקה כדאי שהוא יוכל לגבוא עליו, בכך שהוא גרם לו להתחזק יותר ממנו.

lgmtk

New member
כזה טובבבבבב!!!!!!!!!

אני רוצה להגיב יותר אבל מפאת זמנים ואילוצי צה"ל אני לא יכול אבל... היה כ"כ גדול! מי יתן וקישי סאמה יצא עוד כמה פעמים כזה גאון D: יאללה המשך *O*

למעלה