יצא 353

lgmtk

New member
דווקא נחמד, ואם לסכם את הפרק במילה אחת?

טובי
הוא כזה משעשע...לא מתאים לאקאטסוקי...אני מת לראות אותו בפעולה אבל. on a different note, די ברור לנו עכשיו שהאקאטסוקי מתחילים לפחד וזה ברור שאיטאצ'י יכול להיות אולי הכי חלש שם, מה שרק מראה על חוזקם. לדעתי דיידארה הרבה יותר טוב ממה שהוא נראה...הידאן וקאקוזו היו רק בשר תותחים ^_^ מצפים לעוד, יהיה טוב D:

benedek22

New member
../images/Emo58.gifלפי דעתי בכלל לא מאכזב

פרק יותר שמסביר לנו על דמויות מאשר מקדם עלילה כל כך. נחמד היה לדעת על סיגטסו קצת ועל כמה שהוא חולני כמו זאבוזה חעחעחעחע ליאור לא נראה לי שאיצאצ'י הוא החלש מבין אקטסוקי דווקא נראה לי שהוא בין החזקים הרי נתנו לו להיות זה שיתפוס את הג'ינצ'ירי הכי חזק בעל תשע הזנבות(נארוטו)

lgmtk

New member
זה לא אומר שהוא הכי חזק...

ודווקא בגלל שהוא השתמש במנגקיו מספר פעמים מחליש אותו באופן משמעותי O_O

benedek22

New member
לא יודע אם זה החליש אותו

כל כך זה פשוט שוחק לו את הראיה ולפי דעתי איטאצ'י עיוור עדיף בכל יום על דאיידרה רואה

sapir aloud555

New member
ממ.. ../images/Emo58.gif

רק לדעתי הכל טס מהר מדי? קראתי את הספוילרים בשישי ולא חשבתי שבאמת הפרק יהיה מהיר כ"כ, אבל זה קרה. כבר רואים סימני סיום. זה התחיל עוד שהיידן וקאקוזו מתו האמת - ואז גם אורוצ'י (למרות שהוא עדיין פה..), אבל ואו - קישימוטו ממש מאיץ הכל. אקטסוקי כבר מגיעים לגול הסופי שלהם, סאסקה כבר כמעט מוכן להלחם באחיו, והאקטסוקי יודעים על כל זה |: אני חושבת שהarc הסופי יהיה של מלחמה, ואז זה יסגור את כל הקצבות והחורים החסרים.. אה ולסיום - טובי שליטה. D:

lgmtk

New member
טובי באמת שליטה XD

ולפי דעתי זה לא יסתיים כ"כ מהר...

Bakura

New member
מה אתה מדבר, אין שם אותו בכלל XD ../images/Emo58.gif

בגלל הקטע איך שקיסאמה אמר ~ "כן, אני זוכר אותו, ילד חמוד, תמיד מחייך. היה כורת לאנשים את הגפיים לפני שכרת להם את הראש~ D: " אבל זה בגלל היה פרק אקאטסוקי נורא חמוד. בטח היוצר ממש נהנה לצייר אותו, הוא כמעט לא היה צריך להשקיע בפרטים.~ P:

lgmtk

New member
מה אין את טובי בטח שיש O_ם

אבל שורה מעולה של קיסאמה
!

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דיברתי על זה שהוא לא בדף P:

וטובי באמת מאמי, אני תוהה איך אוביטו שרדאת כל הסלעים האלה שנפלו לו על הראש וכמה המוח שלו ניזק שהוא הפך להיות רוצח פסיכי.

lgmtk

New member
מה פתאום הוא לא ניזוק...

הראש שלו רק הסתובב ונוצר בו חור P:

Bakura

New member
XDDDD!!!

מעניין אם הוא הולך לבקש מקאקאשי את העין בחזרה
אני די מקווה שהוא יחזור לצד של הטובים.

lgmtk

New member
כן בטח!

"אה, היי קאקאשי! אני החבר שלך לקבוצה שאיבדת לפני 20 שנה, אתה לא מזהה אותי בגלל המסכה, חמוד נכון? ^_^ בכל מקרה, זו העין שלי שם :O אפשר לקבל אותה חזרה? קצת קשה לי לראות דברים בלי עומק, אתה יודע איך זה...בכל מקרה, אני יכול? זה בסדר אל תעשה כלום פשוט תשכב..." הגיוני

Bakura

New member
../images/Emo96.gif דווקא חשבתי על משהו יותר בסגנון...

טובי: ... היי, זו העין שלי! תחזיר אותה >[! דאידארה סאמפיי, הוא לקח לי את העין ; ;! טובי חצי עיוור בגללו!!1 תעשה משהו T__T דאידארה : ... -מכה- טובי: ; ;. אתה!!!1! טובי רוצה את העין שלו!!11 -קופץ על קאקאשי ומנסה לעקור לו את העין עם קונאי- ... יותר הגיוני.

למעלה