יצא 352 במנגה

benedek22

New member
יצא 352 במנגה

אין תמונה תתמודדו חחחחחחח פרק גדול!!!!!!!! סאסקה חושף את המטרה לכינוס של הצוות שלו. רואים שוב את קימימארו האגדי!!!!!!!! איטאצ'י וקיסאמה דיי בצרות לדעתי חחח

Bakura

New member
../images/Emo96.gif זה היה כזה יפה. ; ; ../images/Emo58.gif

איך אני רואה את כל המעריצים של סאסקה עושים "יש >D! יש מספיק ביסוס לסאסקהXכולםם!!1111111"
חבל, אהבתי את קיסאמה ; ;. והקטע עם קימימרו היה עצוב, גם :< והגיע הזמן שגוג'ו יחליף חולצה XD

Bakura

New member
שיהרוג מישהו ויקח לו ../images/Emo3.gif

ואם אין לו לב לזה, שיקח ממישהו שיעצבן את סויגוטסו XD

sapir aloud555

New member
אה, ../images/Emo58.gif

פרק טוב. לקארין יש סוד.. לסיוגטסו יש משהו עם קיסאמה שנקטע באמצע הפרק.. וקבוצה 7 וקבוצת נחש (שם הזוי) יש את אותה מטרה. אני דווקא מחכה לניצחון החילזון על הנחש. (הכוונה, סאקורה על סאסקה.) במיוחד בכיוון הגנג'וטסו של סאקורה - נגד איטאצ'י. לפחות זה למה שאני מצפה. מה שגם, אני לא רואה את איטאצ'י מת כ"כ מהר.. ועוד שינוי ששמתי לב אליו מהפרק - סאסקה צריך _קבוצת_ אנשים שיעזרו לו. במשך זמן רב טחנו לנו שסאסקה מחפש כוח, בגלל שהוא רוצה להביס את איטאצ'י, בפרק 3 הוא התלונן שהרעיון בלהיות נינג'ה עם קבוצת אנשים רק תזיק לו בלהשיג את הנקמה שלו. אבל עכשיו הוא צריך עזרה מאחרים ואפילו דורש אותה. מממ. נחמד. שבוע הבא אין פרק, אם הבנתי נכון.

Bakura

New member
כן, אה ../images/Emo58.gif

סאסקה, ההומו הכי יצירתי בעולם. "...ומעכשיו, קוראים לנו קבוצת נחש." למרות שזה עדיף על- *נותנים לנארוטו קבוצה* "D:!!!! שלום קבוצה שלי!@#! מהיום, קוראים לנו קבוצת ראמן!!!!!111 33333>>>"

למעלה